0
  • Paci sa mi to
  • Paci sa mi to Paci sa mi to Paci sa mi to
  • Poslať e-mailom
  • Verzia pre tlač

Karneval v Benátkach

pasuliatko

pasuliatko je offline (nepripojený) pasuliatko

dievča s láskou v srdci :) pasuliatko
Ahojte, zajtra idem na karneval do Benátok, boli ste tam niekto? Ako bolo? Bolo veľa ľudí? Alebo idete niekto tiež zajtra od Istropolisu z Ba?
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Teraz odpovedáte na otázku. Ak potrebujete v otázke niečo upresniť napíšte komentár namiesto odpovede. Nepýtajte si radu, ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    Usporiadať podľa času
    Sestra s neterou sa šťastne vrátili z karnevalu v Benátkach, okrem zimy bolo fajn (údajne najmenšia účasť)
    prikladám zaujímavé foto:
    v kaviarni Florian na nám. sv. Marka, je to prvá kaviareň na svete, sedával tu aj Hemingway, večer tu bolo plno masiek prekrásnych benátčanov

mazanova Pozri príspevok
    Aj moja sestra s neterou idú, z Košíc.
    Po návrate napíš ako bolo?
    v kaviarni Florian na nám. sv. Marka, je to prvá kaviareň na svete, sedával tu aj Hemingway,.jpg  
    Menej reklamy? Zaregistrujte sa! - Žiadne vyskakovacie reklamy!
    Bola som na karnevale v Benátkach asi dva roky dozadu. Bol to môj dlhoročný sen, tak som sa neskutočne tešila, že si ho konečne splním :-)
    Jeden obrovský plus bolo to, že nám vyšlo počasie, bolo fakt krásne. Na námestí sv. Marca a aj trebárs na Ponte Rialto bola hrozná tlačenica, myslela som si chvíľami, že ma udupú. Ale masky stáli za to. Keď sme si ich chceli odfotiť, ochotne pózovali.
    Potom sme sa motkali po bočných uličkách, tam to bolo v pohode a dalo sa aj tam stretnúť nejakú masku, prípadne si vypočuť nejakého pouličného muzikanta. Aj na pizzu sme išli do jednej trattorie v takej zapadnutej uličke, tam to bola pohoda, žiadny nátresk.
    Takže celkový dojem - bolo to fajn, až na tú tlačenicu. Ale čo chcem, veď všetci to chceli vidieť takisto ako ja
    Tak si to uži. Buon viaggio!
    Pochváliť dievča s láskou v srdci :) pasuliatko
    Katka91 Pozri príspevok
    Bola som na karnevale v Benátkach asi dva roky dozadu. Bol to môj dlhoročný sen, tak som sa neskutočne tešila, že si ho konečne splním :-)
    Jeden obrovský plus bolo to, že nám vyšlo počasie, bolo fakt krásne. Na námestí sv. Marca a aj trebárs na Ponte Rialto bola hrozná tlačenica, myslela som si chvíľami, že ma udupú. Ale masky stáli za to. Keď sme si ich chceli odfotiť, ochotne pózovali.
    Potom sme sa motkali po bočných uličkách, tam to bolo v pohode a dalo sa aj tam stretnúť nejakú masku, prípadne si vypočuť nejakého pouličného muzikanta. Aj na pizzu sme išli do jednej trattorie v takej zapadnutej uličke, tam to bola pohoda, žiadny nátresk.
    Takže celkový dojem - bolo to fajn, až na tú tlačenicu. Ale čo chcem, veď všetci to chceli vidieť takisto ako ja
    Tak si to uži. Buon viaggio!
    no a ako ste sa dohovorili?lebo to je môj asi najväčší problém ,že ako
    pasuliatko Pozri príspevok
    no a ako ste sa dohovorili?lebo to je môj asi najväčší problém ,že ako
    No, ja viem trošku po taliansky, takže také základé veci ako kúpiť si jedlo a pitie zvládnem :-)
    A neboj, Taliani sú v týchto veciach v pohode, určite budú rozumieť aj ruko-noho-reči :-)
    Katka91 Pozri príspevok
    No, ja viem trošku po taliansky, takže také základé veci ako kúpiť si jedlo a pitie zvládnem :-)
    A neboj, Taliani sú v týchto veciach v pohode, určite budú rozumieť aj ruko-noho-reči :-)
    A potom napíš ako sa ti tam páčilo.
    Katka91 Pozri príspevok
    no ako sesternica príde za nami čo žije v taliansku ale čo mi hovorila thak sa oni nebavia inak ako taliansky.to je ten problém
    už som doma, som neskutočne unavena ale inak bolo dobre až na tu neorgaizáciu celého zájazdu.
    pasuliatko Pozri príspevok
    už som doma, som neskutočne unavena ale inak bolo dobre až na tu neorgaizáciu celého zájazdu.
    A ako, páčilo sa ti tam? Bolo veľa ľudí?
    Katka91 Pozri príspevok
    A ako, páčilo sa ti tam? Bolo veľa ľudí?
    tie originálne masky boli úžasné, ľudí ako maku bolo,stále do mna niekto vrážal ale potom ked už bolo ale 6 hodín začali odchádzať a to bolo fajn, bolo tham toho menej ale krásne.jediné čo sa mi nepáčilo bolo to ako sa tham doslova priživovali akože masky ked si im dala peniaze sa s tebou odfotili inak nie to pekne nebolo.samotné Benátky boli krásne ale najviac tie masky. a najlepšie bolo to,že ak niekto chcel ísť na wc musel zacvakať 1,50e
    Obnovujem tému po roku, bola som tam cez víkend, bolo tam úžasne, masky žiadne euráče nechceli, fotili sa ostošesť s kýmkoľvek. Najviac ma však zarazil ranný príliv, kedy sa nedalo po námestí San Marco vobec brodiť...ktovie, či sa podarí projekt na záchranu Benátok. Takže takto to vyzeralo doobeda, potom voda ustúpila...
    Zavrieť

Rubriky

Pozrite si čo prináša nová verzia Porady pozrieť neskôr viac nezobrazovať