Sledovať
Saty pre moletky- fotoinspiracie a dobre rady.
človek
Tato tema by mohla zaujimat viacero zien, ktore su tak"trocha pri sebe" a riesia dilemu, co na seba - na svadbu, ples, ci inu spolocensku udalost?
Tak ja prave teraz riesim tuto vec- co na svadbu ako svadobna mama?
Nechcem vyzerat ako stara pani v kostimceku, poradte
Tak ja prave teraz riesim tuto vec- co na svadbu ako svadobna mama?
Nechcem vyzerat ako stara pani v kostimceku, poradte
dievča s láskou v srdci :)
Pochváliť
na Svätoplukovej ulici v Ba je obchod pre také žienky
Neviem , odkiaľ si. V obci Chrabrany pri TO, je presne taký obchodík, ako hľadáš.
Ja tom vždy vozievam maminu, keď potrebuje niečo elegantné na špeciálne udalosti. Okrem spoločenských šiat tam majú aj ostatné odevy, na bežné nosenie a na rôzne príležitosti pre moletky v širokom výbere.
http://www.zlatestranky.sk/zs/d/marg...=4&resultPos=4
Ja tom vždy vozievam maminu, keď potrebuje niečo elegantné na špeciálne udalosti. Okrem spoločenských šiat tam majú aj ostatné odevy, na bežné nosenie a na rôzne príležitosti pre moletky v širokom výbere.
http://www.zlatestranky.sk/zs/d/marg...=4&resultPos=4
manželka,matka,babička...
Pochváliť 
. Bola som už dvakrát svadobná mama. Na prvej som mala celé šaty s kabátikom a na druhej kostýmček, a druhé svadobné mamičky mali jedna sukňu s topom a druhá nohavice s topom.
Mala by si kúpiť niečo také v čom sa cítiš dobre, kľudne môžeš mať aj nohavicový kostým, kostýmček, dlhé šaty, sukňu alebo nohavice skombinovať nejakým elegantným topom ... atď. Samozrejme aj Ty musíš byť pekná a elegantná, ale nezabudni hlavnú rolu hrajú nevesta a ženích.
som zena :-)
Pochváliť
Ja som bola na svadbe minulu sobotu a jedna svadobna mama mala kostym z lahkeho materialu, skor taka satovka, pozostaval so sukne tulipanoveho strihu s dlzkou do pol lytka, top, kabatik trochu tvarovany, nie rovny a nie dlhy, kusok pod pas. Kostym bol bezovej farby, top tmavohnedej. Vyzeralo to jemne, elegantne a vobec nie ako pre staru zenu. Druha svadobna mama mala saty tiez s dlzkou do pol lytka, farby fialkovo ruzovej, jemne vzorovane, lahke a na na nich mala kratsi jednofarebny kabatik vo fialkovej farbe. Tiez to vyzeralo jemne a zaroven elegantve. Po slavnostnom obrade a veceri si obe damy dali dlhe spolocenske saty, v ktorych sa zabavali do rana. Jedna mala staroruzove s bolerkom, a druha tmavobordove. Inak obe boli plnostihle. Nemusis sa bat farebnosti, hlavne latka musi byt jemna, nie hruba a tvrda.
človek
Pochváliť
Dakujem za typy, no ja kostimcek nepreferujem, skor by ma zaujimalo, akeho strihu sa hodia spol.saty, pre nizsiu postavu, nohavice vobec nie, no naozaj, som dost "mlada" svadobna mama
, mozno ze, niekto ma vlastnu skusenost, pripadne je prof,krajcir, ktory vie poradit. V krajcirstve poradia to, co sa hodi hlavne im, nie zakaznikovi a hotove veci- to je pohroma. Tmave, sede, ako pre stare babky. Aj mlade zeny mozu byt krasne, aj ked su pri tele.
, mozno ze, niekto ma vlastnu skusenost, pripadne je prof,krajcir, ktory vie poradit. V krajcirstve poradia to, co sa hodi hlavne im, nie zakaznikovi a hotove veci- to je pohroma. Tmave, sede, ako pre stare babky. Aj mlade zeny mozu byt krasne, aj ked su pri tele.
človek
Pochváliť
fialove saty su pekne, nieco take som si myslela aj ja, no len ci nebudem ako pred porodom, s tťym mojim bachorom-))))Ja skor preferujem cierno zlatu kombinaciu, cuerne saty, zlate bolerko, nieco taketo.?
Ak mi niečo povieš, zabudnem...Ak mi to ukážeš, zapamätám si, ale ak to urobím, pochopím... ...viac
Pochváliť
Kúp si sťahovací pás a šaty sa môžu ušiť voľnejšie....
čierna farba na svadbu je elegantná, ale... pastelová farba Ťa oživí a pridá šmrnc
čierna farba na svadbu je elegantná, ale... pastelová farba Ťa oživí a pridá šmrnc
Debaty neslúžia na otázky.
Ak máte otázku založte otázku, pomôžete tak spraviť Poradu prehľadnou databázou riešení.
Ak máte otázku založte otázku, pomôžete tak spraviť Poradu prehľadnou databázou riešení.