Super link... Len pridám vlastný názor... Vždy som preferoval 2 kompresory. Možnosť vypnúť jeden, príp. pri poruche jedného mať aspoň núdzové riešenie... Ale hlavnou výhodou bola zmrazovacia kapacita. Ak nakupuješ viac naraz,príp. máš zdroj mäsa doma,potom zmrazovacia kapacita je dosť dôležitý parameter. 2 kompresorové majú okolo 15 kg/24hod. 1 kompresorové asi tretinu.
Ďalej som vždy chcel mať možnosť nastaviť teploty nezávisle, vtedy pri jednokomresorovej treba vyberať model s prepínacím ventilom. Pri tých lacnejších (1 komresor, bez ventilu) sa nastavuje len teplota v chladničke. Dáš do mrazáku niečo väčšie zmraziť a nič... lebo chladnička nepotrebuje chladiť... Dáš do chladničky 10 litrový hrniec polievky, začne chladiť,a pritom mrazí aj mrazák,aj keď možno netreba....
Pre menšie rodiny je výhodná klasická, pre mňa 2 komresory,alebo 1 a prepínací ventil, hlavne že sa dajú nastaviť 2 teploty. (2 termostaty)