Sledovať
Detoxikácia organizmu
Ahojte
Nemáte niekto skúsenosti s detoxikáciou organizmu podľa doktora Jonáša? Robí to jedna nemenovaná spoločnosť v BA. Na základe vyšetrenia?? nejakým prístrojom zistia záťaže organizmu a podľa toho ordinujú preparáty na detoxikáciu. Snáď sa nájde niekto s osobnými skúsenosťami alebo skúsenosťami z rodiny. Ďakujem za príspevky
Nemáte niekto skúsenosti s detoxikáciou organizmu podľa doktora Jonáša? Robí to jedna nemenovaná spoločnosť v BA. Na základe vyšetrenia?? nejakým prístrojom zistia záťaže organizmu a podľa toho ordinujú preparáty na detoxikáciu. Snáď sa nájde niekto s osobnými skúsenosťami alebo skúsenosťami z rodiny. Ďakujem za príspevky
uctovnicka na dochodku
Pochváliť
Ja som tiez o cesnakovej kure pocula a vraj sa moze robit len raz za 5 rokov.
Skusenost s tym nemam, takze nemozem ani odporucat ani vylucit. Ale prajem vela uspechov.
Skusenost s tym nemam, takze nemozem ani odporucat ani vylucit. Ale prajem vela uspechov.
rada
Aj ja Vám pridávam typy na DK.Cesnaková kúra
Nemajte z nej strach! V nasledujúcich týždňoch sa nebudete musieť presťahovať na opustený ostrov – nebudete totiž zapáchať po cesnaku (nanajvýš chvíľu po príprave).
Očistite 1/2 kila cesnaku a strúčiky posekajte na malé kúsočky. To celé dajte do nepriehľadnej nádoby spolu s litrom 70%-ného liehu a nechajte lúhovať zazátkované na nejakom pokojnom mieste 10-14 dní (miesto by nemalo byť príliš teplé, ale ani príliš studené).
Po tejto dobe preceďte tekutinu cez husté sito (alebo cez riedke s vatou) – a cesnaková tinktúra je hotová. Jeden diel je najlepšie dať do malej pipetovej fľaše. Cesnaková kúra trvá presne 30 dní a mala by prebiehať takto:
Prvý deň začnite s 1 kvapkou tinktúry do 1/8 litra mlieka, a to 3-krát denne – ráno, na obed a večer. Potom rozpustite každý deň o 1 kvapku tinktúry viac v 1/8 litra mlieka a vypite to. Dávky stupňujte do 15 kvapiek, potom zasa postupujte smerom späť. Každý deň rozpustite o 1 kvapku menej a po ďalších 15 dňoch je kúra ukončená.
Milo vás prekvapí, aká pekná bude vaša pokožka a váš celkový vzhľad. Vaše telo bude zbavené toxických látok a oči vám budú žiariť. Táto kúra by sa mala robiť dvakrát do roka. Keď ju už raz vyskúšate, pravdepodobne si obľúbite cesnakovú kúru navždy.
Podľa toho návodu čo mám ja, sa to má užívať práve pred jedlom.
Kedze som prave nastudovala knihu, ktora sice nie je o detoxikacii, myslim, ze kazdy, kto chce nieco urobit pre svoje zdravie by ju mal poznat - a rozhodnut sa, co zmeni a co nie.
Kurt Tepperwein : Omladzujuce odkyslenie, harmonicky pomer kyselin a zasad - zaklad zdravia organizmu.
Je pisana pristupnou formou pre kazdeho, cena cca 230,-.
Kurt Tepperwein : Omladzujuce odkyslenie, harmonicky pomer kyselin a zasad - zaklad zdravia organizmu.
Je pisana pristupnou formou pre kazdeho, cena cca 230,-.
obyvateľ SR
Pochváliť
Postup pri cesnakovej kúre:
1deň - ráno 1kv.
obed 2kv.
večer 3kv.
2deň - R 4kv.
.......až do 15 kv. potom naspäť 15,14,13,.....1
pokračujeme R 5kv, O 10 kv, V 15kv, R 15kv, O 15kv, V 15kv,...... až do spotrebovania tinktúry. Na jednu dospelú osobu 2 dcl tinktúry 1 x za 5 rokov. Piť samozrejme s mliekom.
1deň - ráno 1kv.
obed 2kv.
večer 3kv.
2deň - R 4kv.
.......až do 15 kv. potom naspäť 15,14,13,.....1
pokračujeme R 5kv, O 10 kv, V 15kv, R 15kv, O 15kv, V 15kv,...... až do spotrebovania tinktúry. Na jednu dospelú osobu 2 dcl tinktúry 1 x za 5 rokov. Piť samozrejme s mliekom.
Všetkým, ktorých zaujíma jarná detoxikácia organizmu, môžem oznámiť, že profesorka Katarína Horáková začala na nemenovanej stránke sériu prednášok na tému detoxikácia organizmu. Vyhľadáte ju jednoducho zadaním mena autorky a témou. Prednáška na tejto video-konverzačnej stránke sa koná 9. februára o 18:00 h a v jej závere bude pani profesorka odpovedať na otázky súvisiace s touto témou. Popri hlavnej téme - jarná detoxikácia organizmu - sa bude venovať i problematike výživové prípravky. Prednáška - v poradí už tretia - bude určite zaujímavá najmä pre tých, ktorí pre začiatkom jari chcú očistiť svoje telo.
))