Zavrieť

Porady

BUDAPEŠTIANSKE REZNE

Budapeštianske rezne

karé
vajcia
soľ, vegeta
2-3 cibule
paradajkový pretlak
strúhanka


Karé naklepať, osoliť, obaliť v strúhanke, namočiť do rozšľahaných vajec,
upiecť na panvici v oleji – ukladať na plech na pečenie.
Nakoniec na zvyšnom oleji podusiť na hrubé kocky nakrájanú cibuľu,
scediť z oleja, posypať ňou mäso, okoreníme vegetou.

V asi 0,7 dcl vody rozrobíme 2 malé paradajkové pretlaky a touto šťavou prelejeme mäso.
Dáme upiecť.

Dobrú chuť J
Naposledy upravil tiny77 : 14.06.06 at 09:22
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

    Katka29 je offline (nepripojený) Katka29

    Katka29
    V čom je potrebné rozrobiť paradajkové pretlaky?
    Naposledy upravil Katka29 : 14.06.06 at 08:50 Dôvod: chyba v texte

    tiny77 je offline (nepripojený) tiny77

    z malickosti sa sklada svet. ...viac tiny77
    Katka29
    V čom je potrebné rozrobiť paradajkové pretlaky?
    ja ich vymiešam s vodou vo vyššej nádobe

    BUDAPEŠTIANSKE REZNE

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.