Ja som ich tiež robila. Moje srdiečka mi síce "spľasli" a mne sa zdali trochu "gumové" - to bolo asi tým medom, ale decká si ich veľmi chválili a prvé sa minuli. Tento rok ich budem robiť určite znova a skúsim s kvalitným medom.[/quote]
Dovolím si nesúhlasiť s tvrdením o kvalite medu - pokiaľ to bol pravý včelí med. Perníčky a samozrejme ich kvalita veľmi závisia od druhu použitej múky. To, že po upečení spľasli, je použitým druhom múky. Na pečenie vianočných medovníkov používam zásadne T-650 a to ešte aj hľadám výrobcu (nebudem tu rozpisovať, aby som nerobila reklamu
), s hladkou špeciálkou sa mi stalo, že medovníčky nešli do výšky, ale na plochu..
Zjedli sa síce, ale nemali tvary, aké som si predstavovala. Prajem veselé pečenie
Bea