3

Montovany Dom

Dobry den.Chcely by sme si dat postavit montovany dom na kluc a rozhodujeme sa medzi tymito firmami: Herdom z Nitry , DATAD z topolcian alebo GORDON Z Trnavy.Ma niekto z vas nejake skusenosti s tymito firmami.za Vase postrehy dakujem.
Usporiadat
Jozef K Jozef K

Jozef K je offline (nepripojený) Jozef K

Pochváliť
Pozdravujem
Pozrite sa na kobenz.sk - kvalita, dora cena 30 rocna tradicia
poziadavka na ceny cez email.

Prijemny den
0 0
Simiimi Simiimi

Simiimi je offline (nepripojený) Simiimi

Pochváliť
Ja som počula samé chvály na Gordon, v okolí Trnavy resp aj v samotnej TT stavali dosť veľa domov, vo firme príjemní ľudia, dobre poradia, zoberú na obhliadku rozostavaného domu. A videla som aj hotové domy. A krásne domy majú na internete v referenciách.
0 0
mariahruskovaing mariahruskovaing

mariahruskovaing je offline (nepripojený) mariahruskovaing

Pochváliť
zabudni na NR.radšej TT,mám skúsenosti
0 0
lolotak lolotak

lolotak je offline (nepripojený) lolotak

Pochváliť
mariahruskovaing Pozri príspevok
zabudni na NR.radšej TT,mám skúsenosti

stavali pre teba alebo len reklama:-)
0 0
33andrea 33andrea

33andrea je offline (nepripojený) 33andrea

Pochváliť
Ahoj Jozef, pozerala som stranku - pekne vizualizacie. Chybaju vsak referencne stavby. Jozef, nerobis si aj nahodou reklamu?? )
0 0
bogetka bogetka

bogetka je offline (nepripojený) bogetka

som presne to, čo som nikdy nechcela byť a čím dlhšie to robím, tým viac ma to baví, teda účtovníčka ...viac
Pochváliť
Ahoj,
ja momentálne študujem EVO od fi SAFEKO, nepoznáte to náhodou niekto?
Vopred díky za kékoľvek info.
Viera
0 0
Bionda Bionda

Bionda je offline (nepripojený) Bionda

som taká aká som
Pochváliť
Prosím ťa, na ten Herdom zabudni!
0 0
lolotak lolotak

lolotak je offline (nepripojený) lolotak

Pochváliť
Bionda Pozri príspevok
Prosím ťa, na ten Herdom zabudni!

mas nejake skusenosti?
0 0
messuggah messuggah

messuggah je offline (nepripojený) messuggah

ja
Pochváliť
bogetka Pozri príspevok
Ahoj,
ja momentálne študujem EVO od fi SAFEKO, nepoznáte to náhodou niekto?
Vopred díky za kékoľvek info.
Viera
EVO od fy safeko som chcel stavat aj ja, ale zacal som sa pytat na roznych forach a bohuzial ani jedna pozitivna reakcia. Pekna vizualizacia, ale neviem ci si si vsimla, ze ani jedna z ref. stavieb nie ja dokoncena. Tak som zistil kde najblizsie stavali a bol som sa na to pozriet v reale. EVO je mastal. Mozes sa na to pozriet...v Sokolovciach okr. PN. Kym okolo stoja krasne nove domy najdes medzi nimi dve NEDOKONCENE (zeby nahoda???) mastale. To je EVO. Aj ked pan konatel bol v tel. velmi prijemny nenecham sa oklamat....
0 0
bogetka bogetka

bogetka je offline (nepripojený) bogetka

som presne to, čo som nikdy nechcela byť a čím dlhšie to robím, tým viac ma to baví, teda účtovníčka ...viac
Pochváliť
messuggah Pozri príspevok
EVO od fy safeko som chcel stavat aj ja, ale zacal som sa pytat na roznych forach a bohuzial ani jedna pozitivna reakcia. Pekna vizualizacia, ale neviem ci si si vsimla, ze ani jedna z ref. stavieb nie ja dokoncena. Tak som zistil kde najblizsie stavali a bol som sa na to pozriet v reale. EVO je mastal. Mozes sa na to pozriet...v Sokolovciach okr. PN. Kym okolo stoja krasne nove domy najdes medzi nimi dve NEDOKONCENE (zeby nahoda???) mastale. To je EVO. Aj ked pan konatel bol v tel. velmi prijemny nenecham sa oklamat....
Ja som medzitým našla ľudí, ktorí v takom dome už bývajú od jesene a sú spokojní. Videla som to naživo a myslím, že ak by to "dobre" dopadlo, tak našim potrebám to stačí... Ale som rada, že sa pýtam na viacerých miestach, jeden názor nikdy nestačí... Vďaka
1 0

Pridať pochvalu

Zavrieť

Rubriky

Upraviť

Hlavné

Pozrite si čo prináša nová verzia Porady pozrieť neskôr viac nezobrazovať