Zavrieť

Porady

MONEY - sklad

Vie mi niekto poradiť?

Pri predaji tovaru cez fiškálny modul došlo k chybe tým, že bol vybratý tovar z inej karty. Našťastie cena je tá istá, len odpis bol urobený z inej karty. Stalo sa to ešte v júli a zistili sme to až teraz. Dá sa to opraviť? Čo v prípade ak by aj cena tovaru bola iná?
Ďakujem za pomoc
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

    muzicek je offline (nepripojený) muzicek

    muzicek
    Ja tam az taky velky problome nevidim. Nasledujuca inventura to pekne napravi -urobi sa na jeden tovar vydaj a na druhy prijem. Bohuzial stalo a zistilo sa neskor. Viacmenej cely rozdiel v sucasnosti je taky, ze vam jeden tovar v sklodovom hospodarstve chyba a pri druhom ho mate prebytok -ale len v dokladovom -nie fyzickom ponati.
    Pokial by ste mali pokladnickny doklad -ten na ktorom sa nachadza zle zaevidovana polozka, bolo by mozne predajku stornovat a urobit ju znova. Nakolko ak dobre viem, do pokladnicnej knihy musite prilozit orginal i storno blok. Pokial pokladnicny doklad nemate, upravite si dokladovo skladove hospodarstvo s prijemkou a vydajkou tak, aby Vam dokladovy a fyzicky stav sadol. Co sa tyka fiskalu, tu by som nic nerobil. Samozrejme Vas problem by sa dal riesit i k 99% spravnosti (ako keby sa omyl nestal) -to jedno percento v minuse je len preto, ze novy pokladnicny doklad by vstupoval do ineho dna predaja vo fiskali, ale napriek tomu v tom dni by bol i storno juloveho dokladu. Cize stav skladovy a celkovo fiskal by bol z financneho hladiska nezmeneny. Jedna sa o to, ze by sme doklad julovy stornovali a pomocou fiktivnych predajov by sme navolili spravny stav, ale to by bolo na vacsie rozpisovanie a nemyslim si, ze by to bolo potrbne.
    Co sa tyka pripadu inou hodnotou vlozenej zasoby, asi by ste ju zistili uz pri vystavovani dokladu a blok by ste stornovali a ak nahodou nie, tak vzdy mate dve moznosti - prijemka, vdajka a samozrejme uz teraz i interne doklady na preuctovanie rozdielnej hodnoty v uct. alebo ta druha a zaroven tazsia moznost so stornovanim dokladu a nanovo vystavovanim fiktyvnej a ostrej predajky, lez v tomto pripade je potrebna zrucnost v Money v sprave fiskalu a specialna utilita.
    Naposledy upravil muzicek : 21.08.05 at 21:59

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.