Zavrieť

Porady

Nenájde sa v celej EU jediný právnik, ktorý by dokázal, že Frau Merkel a spol.

porušuje ľudské práva nás-Europánov, nás pôvodných obyvateľov tohto starého kontinentu??? Viem, že Porada má byť apolitická, aj keď táto horúca téma sa rieši v ...Politika s humorom a ...v U starej Blažkovej.....ale ľudia, kedy sa Európa /bežní občania/ spamätá, až keď bude ozaj neskoro???
P.S.: niekde tu som čítala. kde všade budú "záchytné tábory" asi u nás skolabuje tak-trochu realitný trh, veď kto už by chcel mať za susedov 200 návštevníkov??? z inej planéty?? áno z inej planéty, za týmto si stojím....iná kultúra, náboženstvo, hodnoty, zmýšľanie atď..atď....
P.S.: dúfam, že zajtrajší pochod v Blave bude mať nejaký význam!!!!
P.S.: a ešte by ma zaujímalo...vie vôbec niekto v EÚ na toto odpoveď, v akej zdravotnej kondícii bude tých 1.000 000 prisťahovalcov???? strašne sa bojím o seba a svojich blízkych, samozrejme neriešim čo bude o mesiac ale čo bude takto o rok-dva, tri??? vie toto niekto???!!!!!
P.S.: a ešte by ma zaujímalo, čo poviete na No-Go zóny napr. vo Švédsku??? Hrozí niečo podobné o niekoľko rokov aj u nás??


lacotinka, to Ty sa tomu nerozumieš, už som tu napísala, čo si o tom myslím, a príspevok sa niekde "stratil".....takže sa mi už nechce vypisovať na pol strany, takže to skrátim:
A/ zlatíčko, myslela som na právo rozhodovania, nás obyvateľov, ja ani moja rodina dobrovoľne nepózovala na kamery a nepozvala pol tretieho sveta na náš kontinent bez ladu a skladu, bez toho aby tí ľudia boli nejakým spôsobom preverovaní...nenapadlo Ťa ale ani trošičku, že nejaké percento z tých ľudí budú väzni, feťáci, hrdlorezi a psych.chorí narušení ľudia!!!
B/ inak mi je veľmi ľúto skutočných utečencov, prevažne rodiny s deťmi, ktorí si už aj tak dosť vytrpeli svoje, s takými skutočne súcitím....a môžeme len dúfať, že je ich prevažná väčšina
C/ toto bude asi môj posledný príspevok, lebo len človek čo má nizke IQ si nevidí na koniec nosa!!!


TAKŽE DNES 23.9.2015 p.PREMIER PODÁVA MEDZINÁR.ŽALOBU DO LUXENBURGU
PROTI EÚ ZA NANUCOVANIE UTECENEC.KVOT....zdroj www. zoznam.sk sekcia domáce správy TAKŽE TA MOJA MYSLIENKA NIE JE AZ TAKÁ ULETENÁ!!!
Možno niekto z vlády objavil na porade môj príspevok (::
Každopádne držím mu palce!!!!!
Naposledy upravil Ingrid Ondruskova : 23.09.15 at 12:42
24 komentárov     zbaliť
buchač Prečo je to dané ako otázka a nie ako debata ?

P.S. 1 - Neskolabuje trh, skolabujú našinci...
P.S. 2 - Nejaký pochod v nejakej Blave nikoho v EU nezaujíma
P.S. 3 - Kondíciu milióna imigrantov ? Šak na našom MZ nemajú poriadne podchytenú kondíciu cigánov...a tých je len 500.000 a už roky tu fungujú
P.S. 4 - No-Go zóny ???...radšej Go-Go zóny...
Ingrid Ondruskova buchi...si zlatý....koment ako vždy..."s nadhľadom"
buchač Ingrid

Inak sa ani nedá.
Ale trochu pošpecifikujem inak a inakším spôsobom.

Na určitých fórach existujú témy pod označením "When the shit hits the fan"...kto chce, vyhľadá si a prečíta si.
Voľný preklad je ..."rady ako na to, keď sa všetko poserie"..
Niekto by povedal, že fantazmagórie...iný je zasa realista. Ja som skôr tá druhá kategória.

Nie z prdele som si kúpil chalupu pred pár rokmi...lebo predvídavosť ?
Okrem tých rekreačných aktivít a podobne má totiž aj iný účel.

Najbližšia cesta do mesta bude ku kámošovi do jednej špecializovanej predajne....
lacotinka Nevidel som ju, keď pozývala
ale asi povedala, že Nemecko prijme 100
alebo aj 800 000
Takže čo je teba do toho ak si ona pozýva k nim ?????
??????????
???????????
Ad A/
Ak si toto takto napísala " myslela som na právo rozhodovania, nás obyvateľov "
tak si fakt veľká srandysta, ktorá
NEŽIJE v realite Slovenska =
napíš 1 - 2 príklady za posledných 20 rokov svojho (zdôrazňujem SVOJHO !!! ) života, keď ti politici ako obyvateľke/občianke dobrovoľne dovolili uplatniť si tvoje právo rozhodovať
PS1
Ak nedáš nič konkrétne, tak tvoje vzdychy sú IBA také populistické KECY
Ad C/
Vyjéééš ono je to trochu inak, ako tvoje "lachké súdy"
.
Doktor špecialista by povedal, že človek ktory si nevidi na koniec nosa je strašnestrašnestrašne krátkozraky
a iný doktor, tiež špecialista by povedal niečo iné.
Takže asi to nebude take jednjednojednoznačné a jednoduché, ako si to tu ty napísala.
Ingrid Ondruskova nemienim dávať argumenty človeku, čo nechce počúvať, ale inak som si všimla, že si pekne "usieraš" zo serióznych ľudí aj v iných témach takže to mi hovorí za všetko... finito!!!
kto chce, tak k tejto téme si úsudok urobí aj sám, aj bez osočovania....a k tomu právnikovi....však práve...to Ti nedošlo, že by to bol nevídaný európsky precedens???
lacotinka " a k tomu právnikovi....však práve...to Ti nedošlo, že by to bol nevídaný európsky precedens "

Neroyumiem prečo sa ako ekonómka nevenuješ ekonomike

Ale trepeš sa do práva =
mala by si mať teda aspoň právne POVEDOMIE !!!!
Ingrid Ondruskova Neboj..mám ....a aké...ani netušíš....aj tak si DEBO!!!! maš komplex zo žien zlatíčko!!!
lacotinka Prepíč

Takéto vyjadrenie nenaznačuje
"" porušuje ľudské práva nás-Europánov, nás pôvodných obyvateľov tohto starého kontinentu ""

že
máš
právne povedomie
Ingrid Ondruskova LACOTINKA UŹ SEM NEPRISPIEVAJ, MÁŠ PROSTE NÍZKE IQ A NIE SI MOJ PARTNER NA KONVERZÁCIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ShoobaDoop Ja osobne si myslim ze nas PAN PREMIER iba chce ziskat hlasy takych ako si ty! zamysli sa nad tym kedy komu zalezalo na nas obycajnych ludoch? ked nevyjdeme vsetci do ulic ako napr. Grecko a nepokusime sa zvrhnut nasu skorumpovanu vladu tak slovensko pojde do ********. a vsetci mlady budu utekat nadalej a babky budu nadalej volit SMER lebo ved preco nie? Nas PAN PREMIER je taky simpatak... ach jaj
BXLmiami Ano,pán premier chce získať hlasy a dalšie voľby vyhrá.A vieš prečo?Lebo z tých rozvadených alfa samcov nemáme koho voliť.A žalobu nech dá.Všetci ktorí cestujeme po svete vieme dopredu ako tento multi kulti experiment dopadne.
Ingrid Ondruskova NEVOLÍM FICA....prečo to niektorí vidia tak radi čierno-bielo?? Aha, takže logicky, keď si vidím ďalej ako je môj nos, keď mám strach čo bude s našou krajinou o 10 rokov, či bude dosť peňazí na všetko aspoň v takej miere ako tento rok, či bude bezpečné chodiť večer po ulici, či nebude moja dcéra znásilnená počas štúdií alebo na výlete v zahraničí).....tak som automaticky sympatizant pána precedu!! To je ako v tom vtipe....Máš doma akvarko??
ShoobaDoop Nasa krajina o 10 rokov ?? to ma byt vtip ? ved do 5 rokov z nasej krajiny (krasnej krajiny) bude ukrajina obcianska vojna atd atd. ved aj slovensky narod si jedneho krasneho dna uvedomi ze chce bojovat za svoje prava. zober nohy na plecia a utekaj. utekaj daleko ale daleko na zapad a kup si aj akvarium .)
ShoobaDoop Slovensko nema buducnost ! aspon kym sa nevymeni vlada za mladsiu generaciu a to bude az ked z krajiny neostane nic.
Ingrid Ondruskova utekaj?? ale niet kam!! to je tá tragédia, ver, keby som vedela, kde budem vrámci Europy s rodinou v bezpečí,
balím kufre už dnes!!
BXLmiami Ingrid,ale to je nereálna požiadavka.Nikdy nikto z nás nebol,nie je a nebude v bezpečí:-)
Ingrid Ondruskova Kým sa na jeseň neotvorila utečenecká otázka, ja som sa cítila fakt v bezpečí....ani v najhoršom sne by ma nenapadlo, že mier aj našej krajiny je veľmi-veľmi krehká záležitosť /vôbec nechcem aby to vyznelo ako fráza, ale uvedomujete si aspoň podľa hodín na dejepise, že od r.1945 sme si žili spokojne v mieri?? že sme sa nemuseli báť o "holý" život.... dúfam, že to tak nadlho aj zostane, nič iné si neželám....
ShoobaDoop Presne tak nikde nebudes v bezpeci mozno este pri Freu Merkelovej by si na tom bola najlepsie.. neviem odkial si ale u nas na vychode uz dobrych 20 rokov niesme v bezpeci kvoli ciganom. romska otazka sa riesi uz 15 rokov a nevyriesilo sa nic. nevidim rozdiel medzi aktualnymi imigrantmi a ciganmi. v obidvoch pripadoch su to iba rodiny z detmi. tak preco si myslis ze nam tu nenatrepu dalsich 800 000 imigrantov ked v minulosti nam tu netrapali 500 000 ciganov ? ved aj PAN premier akonahle ho znovu zvolia bude tu chciet tolko imigrantov kolko len bude mozne. vies ake peniaze na tom vytuneluje ? a jemu je jedno ci bude tvoja dcera znasilnena alebo nie hlavne ze na kajmanoch bude mat o jednu dve nuly viac. na svete v prirode a vsade inde to uz raz tak je silnejsi vyhrava!
ShoobaDoop sme zili v miery ? nieco mi uslo ? ved vojna je vsade vokol nas! 3 svetova vojna davno zacala a pokracuje !
Ingrid Ondruskova áno...práve preto sa bojím, /logika ma nepustí.., moc politikov, peniaze, tunelovanie, všetko čo spomínaš.../ že po voľbách sa proste na nás páni politici zďaleka vys...ú!!
ShoobaDoop Ale inac to nebude.. bohuzial... mozes len dufat ze je nas viac takych dobro srdecnych a ze to spolocne zvladneme ale to si radsej kup buchacku ako dufat v taku hlupost
ShoobaDoop ja neviem.... svet sa ruti do zahuby... a ludia "ovce" sa na to iba prizeraju...
lacotinka Ty veríš Fickovi ????????????????????

Svatá SPROSTOTO
(veď jeho slová sú nestálejšie ako vlaňajší jarný vietor v Ľubietovej )
Zopakujem
Podľa tvojich príspevkov :
.

.
Ingrid sa rozumie ekonomike
Nerozumie sa politike
Pochybujem, že rozumie právu
Pochybujem, že rozumie histórii

Pochybujem, že rozumie LOGIKE



Preto :
Ako .... napísala
" porušuje ľudské práva nás-Europánov, nás pôvodných obyvateľov tohto starého kontinentu??? "
- nedala jediný príklad porušenia tohoto práva
- my sme "poslední pôvodní" obyvatelia tohoto starého kontinentu
- pred nami tu boli tuším Kvádi / Samova ríša / Kelti / ktovie kto
- píše ako žena z domácnosti "nás" :
, myslí nás európanov ? (poveril ju niekto / robila prieskum, že kecá za všetkých )

, ak myslí všetkých, včetne tých, čosi to nemyslia ?
lacotinka ////////////////
Dnes je 10.10. , myslíš, že už podal ?????
Ak si 23.9. jasale, že podáva
///////////////
TAKŽE DNES 23.9.2015 p.PREMIER PODÁVA MEDZINÁR.ŽALOBU DO LUXENBURGU
PROTI EÚ ZA NANUCOVANIE UTECENEC.KVOT....zdroj www. zoznam.sk sekcia domáce správy TAKŽE TA MOJA MYSLIENKA NIE JE AZ TAKÁ ULETENÁ!!!
Možno niekto z vlády objavil na porade môj príspevok (::
Každopádne držím mu palce!!!!!
//////////////////
Lebo :
- myslieť si
- chcieť urobiť
- vedieť urobiť
- ozaj urobiť
Je sakra ROZDIEL
Podávať (kým ozaj podá) môže aj pár rokov
.
Tak ako povedal, že dialnica do Košíc bude spojená v 2010
Zatiaľ je 2015
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

    Peggynka je offline (nepripojený) Peggynka

    mám svoj svet Peggynka
    Ja vidím najväčší problém v tom,že tu prichádzajú najmä ľudia,ktorí nie sú ani ekonomickými migrantmi,ale bigotní islamisti,schopní všetkého.Čo sa týka zdravotnej kondície...nuž ako by som ti to...stačí ti nastúpiť do autobusu s našimi osadníkmi.Pred pár rokmi sa k nám dostala TBC,ktorú mali Ukrajinci od svojich príbuzných z väzníc http://sip.denik.cz/celebrity/bakter...a20080229.html
    Myslím,že štáty začnú prerábať zákony a znížia dávky a zvýši sa kriminalita(ako u nás),keď dotyční začali rabovať...(pamätáme).
    Už teraz vidieť,že na snahu o zavedenie systému reagujú agresívne a vystupujú spôsobom,že všetci tu máme povinnosť sa o nich postarať a na strane druhej,oni nami pohŕdajú,lebo konzumujeme bravčové mäso a sme pre nich "špinaví".

    Hlasovalo 13 pouzivatelov

    Užitočné (13)
    Ingrid Ondruskova, JAJA11, pmajap, korela, Kvaka, vlado 33, trisestri, Erzebeth, lujza.j, arizona, wirgi, misoft, duves
    13

    misomiso je offline (nepripojený) misomiso

    misomiso
    Frau Merkel by mali sudit za vlastizradu.

    Europanom ziadna ustava negarantuje pravo na byvanie, ved aj mohi z nas, ktori to nezvladnu koncia pod mostom v skatuli. Na druhej strane tu budeme mat 800.000 ludi (pomedzni nich aj bojovnikov Islamskeho Statu), ktorym sa teraz stavaju vykurovane unimobunky s kupelnami a idu sa im stavat byty. Este im aj platime za to, ze u nas zostavaju, v Nemecku dostavaju vyssie vreckove, ako ma moja mama dochodok. Dostavaju stravu a platime im jazykove kurzy.
    Naposledy upravil misomiso : 12.09.15 at 17:32

    Hlasovalo 8 pouzivatelov

    Užitočné (8)
    a.butora, granada, alaya1, korela, Ingrid Ondruskova, vlado 33, trisestri, JAJA11
    8
    12 komentáre - rozbaľ     zbaliť
    Peggynka Pozorne čítaj ako je to u nás :http://www.zakonypreludi.sk/zz/2005-300#p311
    A aj toto je zaujímavé: http://www.viaiuris.sk/stranka_data/...-cinitelov.pdf
    lacotinka Mulo

    netušíš, čo majú nemci v ústave zákonoch a vykrikuješ ako žena z domácnosti

    vlastizrada
    vlastizrada
    vlastizrada
    vlastizrada vlastizrada
    vlastizrada
    Ingrid Ondruskova DNES 9.10.2015 NALISTUJTE WWW.HLAVNESPRAVY.SK PREMIER BAVORSKA ZVAZUJE NA FRAU MERKEL ZALOBU...AK SA NESPAMATÁ!!! JUPÍII
    Peggynka Označia ho za populistu a xenofóba...Základom celého tohto je tvrdenie,že máme ničím nepodložený strach z inej viery,ale...činy islamistov vo svete hovoria niečo iné.
    lacotinka Nebuď blbá

    Predsa nemôžeš pri zdravom rozume tvrdiť, že 250-300 milionov európanov môže mať reálny strach z 10 milionov týchto

    PS
    A prenášať činy jednotlivcov
    " činy islamistov vo svete hovoria "
    organizované percentuálne malou časťou ich populácie

    na a priori CELÚ ich populáciu je :
    - xenofóbia
    - populizmus
    - rasizmus

    PS2
    Koľko je na Slovensku otcov, čo sa 20 rokov starajú o bezvládneho syna
    odhadujem že pár desiatok
    a preto, že jeden
    - nevydržal ten pretlak
    - urobil pre syna možno to najlepšie za 20 rokov
    - asi bude odsúdený
    chceš tvrdiť, že tie desiatky sú potenciálni "vrahovia"
    lacotinka Ty si teľa aj s tvojím JUPííííííííí

    Prezentuješ to, ako keby si to už :
    premyslel
    podal
    vyhral

    A on IBA zvažuje
    ona bude trošku korigovať
    a jeho veľkohubé zvažovanie vyšumí
    asi ako Fickovo na EU za kvóty
    Peggynka Nič také netvrdím,lenže malá časť z nich už stihla ublížiť mnohým ľuďom vo svete a najhoršie je to,že sa k tomu zabíjaniu pridávajú kriminálne živly,kde už ide o niečo iné.Btw.,osobne si myslím,že z týchto ľudí ,ktorí zaplavili EÚ,v zmysle nároku na pomoc (vojna),má nárok tak 20%.
    lacotinka Veď si najprv prečítaj
    pochop
    a NEDÁVAJ iba časť, ktorá sa tebe hodí = to je POPULIZMUS !!!!!!!!!!!!!!!!
    ""
    Bavorský minister vnútra Joachim Herrmann po zasadnutí bavorského kabinetu v Mníchove oznámil: “Dohodli sme sa, že ak spolková vláda čo najskôr nepodnikne účinné kroky na obmedzenie neustáleho prúdu uchádzačov o azyl… Bavorsko si vyhradzuje právo obrátiť sa na ústavný súd.
    ""
    ""
    Podľa Altmaiera nemá spolková vláda v tejto súvislosti ani najmenší dôvod na starosti. “Sme presvedčení, že konáme na báze ústavy a že je to práve základný zákon krajiny, ktorý zaväzuje k pomoci ľuďom, nachádzajúcim sa v núdzi,” citovala jeho slová tlačová agentúra DPA.
    //////////////////
    Za prázdne hrozby, respektíve veľa kriku pre nič označil hlasy z Bavorska spolkový minister spravodlivosti Heiko Maas.

    ""
    lacotinka Peggy
    20%
    možno máš pravdu
    lebo sa s nimi chcú zviezť ešte aj macedonci / albánci
    Peggynka A nielen tí...pred dvomi dňami bol rozhovor s takouto migrantkou a na záver,že ...Srbka
    Ingrid Ondruskova Po prvé: porovnávaš NEPOROVNATEĽNÉ!!

    Po druhé: je tu vysoká!! pravdepodobnosť, že medzi tými "mizivými" desiatimi miliónmi je vysoké percento ten málo percentnej populácie!! ktorú spomínaš.... predsa aj
    samotná EÚ priznáva, že utečenci sa tu pohybujú bez akékoľvek kontroly a nevieme kto vlastne sú....Byť teroristom s radosťou sem utekám, pretože sa tu stratím ako zrnko piesku v púšti....a to je ten hlavný problém

    Po tretie: v neposlednom rade je to celkom iná kultúra s inými modelmi chovania, ktoré sú u nás za normál. okolností neprijateľné /svadby v 12. rokoch, mnohoženstvo, akceptovanie znásilnenia ženy inej viery, právo šaria.../ ale bohužiaľ nesú si ich si sebou a nenechávajú ich kdesi na tureckých hraniciach, keď vstupujú do Európy, v skratke povedané, prichádzajú do nového sveta ale svoje staré zvyky a spory si vezú so sebou!!! Nikto z nás nemôže byť na toto pripravený!!
    Zľahčovať to môže akurát tak p.Merkel, ktorá už dávno stratila kontakt s realitou. Za normálnych okolností by nemohla prevádzkovať ani bufet s párkami.

    Po štvrté:piate: nesleduješ posledných 5 rokov správy?? úplne postačí, keď sa 5 bojovníkov v jednu sekundu /vieš oni sa môžu spojiť mobilom/....vyhodí do vzduchu pre väčšiu slávu Alaha hocikde kde je veľa ľudí / preplnené miesta a nie len v Londýne, Prahe, v Paríži, v Budapešti...a straty na civilnom obyvateľstve budú v tú sekundu katastrofálne!!

    Aby som sa obávala mne tieto argumenty úplne postačujú!!!
    lacotinka Milá Ingridka.
    Teoreticky ak tých 5 teroristov nevyhodí do vzduchu seba, ale 20-30 kusov stĺpov VVN na Slovensku
    tak sme ako Slovensko ochromení veeeľa dní
    PS1
    a kvôlivá tomu postavíme vojaka ku každému piatemu stĺpu ??????????????????

    PS2
    Za toto
    ""
    Za normálnych okolností by nemohla prevádzkovať ani bufet s párkami.
    ""
    si normálne priznaj, že argumentačne si KRAVA
    - za kancelárku bola zvolená za normálnych okolností
    - kancelárka sa nevymieňa podľa okolností ako útočník vo futbale !!!
    .
    .
    .
    .
    - ty azda vieš aké sú v Nemecku podmienky pre prevádzkovanie bufetu s párkami ???? / či ich ona spĺňa ?
    .
    .
    .
    .

    Ak NEVIEŠ, tak si (zverejnením svojho vyjadrenia) sprostejšia ako Zlota zo Žiliny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    .
    .
    .
      zbaliť

    granada je offline (nepripojený) granada

    granada
    Myslím, že Merkelová veľmi dobre vie, čo robí. A vôbec to všetko nie je z "lásky k blížnemu". Má to aj so svojimi mecenášmi veľmi presne, do detailov premyslené. Európa bude čoskoro totálne destabilizovaná, v Sýrii bude dostatok miesta na rozťahovanie sa istej krajiny, ktorá sa rozprestiera na východnom pobreží Stredozemného mora...
    Merkelová, po tom, čo splní svoju "misiu" a Nemci ju už viac nezvolia, zdrhne k tým svojim mecenášom...
    Možno sa niekomu zdá toto moje tvrdenie scestné - ale však čas určite ukáže, že mám pravdu.

    Hlasovalo 4 pouzivatelov

    Užitočné (4)
    marleau, a.butora, Ingrid Ondruskova, anonymouska
    4
    a.butora Asi nie si ďaleko od pravdy!!

    pmajap je offline (nepripojený) pmajap

    pmajap
    Vidím to v Rakúsku, ľudia sú proti prisťahovalcom a nemyslím tým nových, ale tých ktorí tam žijú, už tretia generácia. Dedo bol imigrant, musel sa naučiť jazyk a pracovať, jeho deti sú už občania rakúska, tam narodení, žijú so soc. dávok a ich deti už neovládajú jazyk vôbec, chcú pre nich školy s materským vyučovacím jazykom. Pred dvoma týždňami prišla mladá gymnazistka domov, že má spolužiaka z tureckej rodiny ktorý nevie po nemecky....gymnazista.
    Rómovia a moslimské národy sú proste iní, nemali by sme pristupovať k tomu tak, že my ich zmeníme, nezmeníme, my sa im budeme prispôsobovať.

    lubko6394 je offline (nepripojený) lubko6394

    Strojár lubko6394
    A čo ak to Nemci premyslené majú ? Väčšina z nich ťahá z Turecka, Jordánska a Libanonu. Cestu si môže dovoliť len ten, kto na to má - a tu môže byť ten háčik čo ma napadol. Nie sú to chudáci, ktorí chcú v Nemecku pasívne vegetovať, oni chcú mať nemecké platy a právny štát. Je to pravdepodobne stredná vrstva, ktorá sa uchytí kdekoľvek a s tou problém nebude. Vlastne si Nemci kladne zvýšia priemerné IQ obyvateľstva práve prijatím týchto chytrákov - teda naopak ako to robil Dolfi likvidáciou mrzákov a chorých.
    Tí chudobní a málo z tohto pohľadu málo perspektívni ostávajú doma, prípadne v utečeneckých táboroch nateraz bez šance na zmenu.
    Druhá vec sú tie čísla. Koľkože Slovákov sa spakovalo za posledných 20 rokov pri zistení že tu zdochol pes ? 100 alebo 300 tisíc ? Namiesto nich máme prídel menej ako 2 tisíc. Takže vlastne by možno stačilo do každej farnosti prijať 1 kostolníka z radov emigrantov a nevznikne ani geto ani vzostup islamu. A pre zicher by mal farár v piatok odslúžiť aspoň 3 omše.
    a.butora Ktovie - možno by bolo dobré ako kostolníkov (namiesto imigrantov) zamestnať cigánov. Stúpla by zamestnanosť a možno by sa niektorí z nich aj prevychovali.

    duves je offline (nepripojený) duves

    Niekto duves
    Vraj to zvladne: http://spravy.pravda.sk/svet/clanok/...oci-migrantom/


    Prečo mainstreamove media neprinesu dokument o tom, že v nemecku sú tabory afričanov a cele dni cvičia?
    14 komentáre - rozbaľ     zbaliť
    Ingrid Ondruskova Tá Merkelka je totálny CVOK!!!! A vôbec nevidím rozdiel medzi Hitlerom a ňou....samovláda jediného narcisa, tak ako boli nelichotivé dejiny v r.1939-1945 tak sa obávam o nelichotivé dejiny v rokoch???2016-2020??? neviem, nie som Nostradamus!!! Akurát že sa strááášne bojím!!
    lacotinka "" Ingrid Ondruskova (Dnes 11:33) Tá Merkelka je totálny CVOK!!!!

    A vôbec nevidím rozdiel medzi Hitlerom a ňou

    !
    ""

    Takýto by mali vo februári 2016 robiť :
    voličské SKÚŠKY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    (lebo budú voliť Kotletu a podobnú zberbu )

    PS
    A to mi ešte sama Ingridka v SS napísala, že ona veru má "právne povedomie"




    Ingrid Ondruskova cha-cha, Ty si dobrý kokso!!, vieš čo, ak to obaja v zdraví prežijeme, pokecáme o danej problematike tak o 10 rokov!!!
    P.S.: práve som dočítala článok s jednou českou ekonómkou, dievča má môj obdiv, vyslovila myšlienku, že ak sa to nezastaví , tak Nemecko a následne aj iné krajiny pôjdu minimálne do ekonom.záhuby, chcem vidieť Tvoj ksicht dajme tomu o 5 rokov,m keď nebude na dôchodky a keď pôjdeš k lekárovi a za bežné ošetrenie, zlomeninu zaplatíš cca 300,-EUR. Keď nebudú peniaze na školstvo atď. atď.
    Ingrid Ondruskova Pre všetkých, ktorých to zaujíma /lacotinka a spol./, ja osobne do volieb nejdem, povedzme pán predseda a ani pán Kotleba sú mi nesympatickí to radšej do tých ulíc!!!
    Ingrid Ondruskova Veru, veru multikulti experiment!!
    lacotinka "" ak sa to nezastaví , tak Nemecko a následne aj iné krajiny pôjdu minimálne do ekonom.záhuby ""

    zaujímavé
    ty tu kus od Nemecka si z toho predposratá
    a nemci sa usmievajú
    asik nemajú takých "ekonómov" ako si ty

    Prečítala si skoro všetko, tak prečítaj aj to najdôležitejšie :
    "" AK sa to nezastaví ""
    PS

    o 5 rokov ešte dôchodky budú OK
    o 15 rokov ešte nejaké dôdodky budú
    o 25 rokov mi to bude jedno, lebo už začnem strácať pojem, čo to je dôchodok

    -
    a kvôlivá tomu si mám 20 rokov kaziť náladu ??

    PS2
    a školstvo ma teda fakt o 5 rokov NEZAUJÍMA (lebo žena ide o 4 roky do dôchodku )
    Ingrid Ondruskova Ja som to už pochopila, Ty si taký srandista!! Ale keď sa bude každý k tomu stavať, že mňa sa toto /emigranti/ vôbec netýka....nemáš deti???
    Ingrid Ondruskova Lacotinka, prišla som na to: Ty si proste len bezdetný málointeligentný človiečik, s ktorým už nemienim strácať svoj drahocenný čas!!! A pekne Ťa prosím už mi neprispievaj do MOJEJ témy, ak máš k tomu čo povedať, založ si novú, a mohla by sa volať: MILUJEM FRAU MERKEL!!!
    Ingrid Ondruskova LACOTINKA IŽ MI NEPRZNI TÉMU, MÁŠ MÍZKE IQ TAK SI TO PRIZNAJ !!!!!!!!!! A NETRÁP MA SVOJIMI
    HOVADSKÝMI NÁZORMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    lacotinka "" Ingrid Ondruskova (Dnes 08:29) Ja som to už pochopila, Ty si taký srandista!!....nemáš deti??? ""

    mal som malé deti / staral som sa ja (aj teda s sb)
    oni majú malé deti / nech sa starajú oni
    lacotinka "" Ingrid Ondruskova (Dnes 10:08) LACOTINKA IŽ MI NEPRZNI TÉMU, MÁŠ MÍZKE IQ TAK SI TO PRIZNAJ !!!!!!!!!! A NETRÁP MA SVOJIMI
    HOVADSKÝMI NÁZORMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ""

    Všeobecne nemám rád účtárky
    pripadajú mi ako cvičené holuby
    naučili ich :
    - sem ďobni vtedy
    - tam ďobni inokedy
    a budeš mať vždy pravdu.Žijú v tom celý svoj život
    A potom ťažko znášajú , keď prídem ja a poviem im : NEMÁTE pravdu !!!!!!!

    PS
    Nechaj ty priblblá učtárka moje IQ na pokoji
    mám ho zmerané v Mense
    TY určite NIE
    ale ak si trúfaš, alebo máš oficiálne zmerané, tak ho napíš

    PS
    Odhadujem, že si tesne predbehla starú Tatrovku
    Ingrid Ondruskova No ale toto je už môj posledný odkaz pre Teba zlatíčko, v jednom komente píšeš, že máš vnúčatá, jajaj takže si už starý dedulo, čo má asi pokrivené názory na život.. a s tým IQ sa radšej nikomu nechváľ...aj tak Ti nikto neuverí, že ho vôbec máš.....tým sa všetko vysvetlilo tak sorry... ja som oproti Tebe ešte "mladica krv a mlieko" čo má malé deti a záujem a množstvo otázok, že čo bude s nami o 10-20 rokov!!!!
    INAK POZOR...SI NA WEBE účtovníkov, takže reči tohto typu že aké sú alebo nie sú účtovníčky si daj láskavo za širák!!!!
    lacotinka účtovníčky sú aké sú
    nemám problém povedať im svoj názor na ne ani tu ani do očí
    zatiaľ som stretol 95% predposratých
    jáááj
    príde nám kontrola
    čo nám povedia

    Ingrid = mladé sprosté , bojazlivé

    si ako Vlado, Nandrolon a podobní
    akonáhle treba niečo konkrétne, tak zahovárajú

    PREČO nezverejníš svoje IQ
    (a "právne povedomie " )

    PS
    Vyjadrenia typu :
    "" aj tak Ti nikto neuverí, že ho vôbec máš " si nechaj pre svojho otca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    JAJA11 hmmm, dosť sebecké myslenie, my sa musíme správať tak, aby naše deti nemuseli živiť svojich rodičov ..... škoda, že sú takí ľudia ako vy, takýchto nezodpovedných a sebeckých ľudí by som nepustila voliť !!!!!!!!!!!! socializmus naučil ľudí nemyslieť na budúcnosť, však sa súdruhovia postarajú ..... teraz títo ľudia volia tých, ktorí kričia, že sa o nich postarajú .......
      zbaliť
    Ingrid Ondruskova Zlatý Orbán, bodaj by bolo takých v Európe viac /vo vedení štátov apod./ a bolo by po problémoch, lebo by SKORO žiadne ani neboli, NIKDY NIKDY sa nemalo oficiálne dovoliť, aby sem vôbec prišla taká masa ľudí, existujú aj iné formy pomoci / v ich domovských krajinách/ a hlavne....pomáhalo by sa hlavne tým , ktorí to ozaj potrebujú...chorí, starí, ženy, deti....
    korela Maďarsko sa vracia k svojmu spriaznenému národu k Poliakom. Inú krajinu nespomenul. Historicky dané. V4 ...???

    JAJA11 je offline (nepripojený) JAJA11

    JAJA11
    zaujímavá téma a v súčasnosti aj veľmi dôležitá .....
    Ja rozumiem obavám Ingrid, zatiaľ je to len vidina nepríjemnej budúcnosti, ale keď sa pozriem na upozornenia skupín ľudí pred rokom, keď ešte len začínala silnieť vlna utečencov, tak by som sa prinajmenšom zamyslela nad tým, čo hovoria tí najväčší pesimisti, pretože sa niektoré ich predpovede už stali.....
    ja osobne by som nemala problém s prílivom utečencov, ak by to naozaj boli tí, ktorým hrozí nebezpečenstvo doma ....... a bola by dôsledná kontrola tých, čo prišli sem.... v súčasnosti je to však neschopnosť EU riešiť tak základný problém, ako je bezpečnosť všetkých ľudí ..... nás sa to zatiaľ netýka a ani sa nebojím, že k nám príde veľa imigrantov, väčšina z nich ide za výhodnými ekonomickými podmienkami a neviem si dosť dobre predstaviť týchto ľudí, ako uposlúchnu príkaz a usadia sa na základe kvot u nás..... my nie sme pre nich zaujímavá krajina, u nás zostanú len tí, ktorí sa naozaj boja žiť v svojom štáte ......
    5 komentáre - rozbaľ     zbaliť
    Ingrid Ondruskova to JAJA11..........dlho som nebola v tejto téme: celkom nesúhlasím s posledným odstavcom, že nie sme pre nich zaujímavá krajina....ak vedenie EU na čele s Mutti Merkel odsúhlasí zaujímavú a hlavne ROVNAKÚ dávku a podporu bývania vo všetkých 28 krajinách, tak to bude ešte len šlumec!! len ma bude STRAAAŠNE mrzieť, že utečenecká rodina bude mať príjem napr. 2000,-EUR+ bonusy /zadarmo ošetrenie, vzdelanie, ubytovanie, cestovanie/ a biela slov. rodina musí často vyžiť zo 600-800,-EUR-1000,-EUR!! a samozrejme si platí náklady /cestovanie, lekár, ubytko-energie, hypotéka/
    Je to strašný NEPOMER....na to poviem len jedno: svet sa zbláznil!!!
    korela Už som sa na Porade raz pýtala, či niekto nevie, kde a kedy vznikla myšlienka základného príjmu. Pretože by mi to už aj zapadalo do kontextu. Ak by bol spúšťačom súčasný stav, tak dobre v predstihu.
    Ingrid Ondruskova to áno....
    Ingrid Ondruskova ešte musím spomenúť...pred mesiacom dávali v telke zábery z utečen.tábora z Nemecka, a na kameru hovoril taký mladík-ucho, chválil sa ako mu je dobre, že má svoju posteľ, malú skriňu, netrpí hladom a pod...bol ubytovaný v takej unimobunke a spomenul, že berie 300,-EUR /skoro mi zabehlo/, lebo ak som to dobre pochopila, všetko má zadara!!!-strava, lekár, vzdelanie, ubytko, čiže tých 300,-EUR je jeho vreckové!!!...o takom niečom môžeme len snívať!!
    korela jj
      zbaliť
    Ingrid Ondruskova jaj lacotinka Ty si taký kokos sprostý!!!! ja som myslela na právo rozhodovania...Ty, ja, moja mama, moje deti sem niekoho dobrovoľne pozývali? NIE!!! ja by som len ešte chcela vedieť, či láskavo niekto z europ.politikov urobil/urobí/ prieskum...no schválne... koľko percent z toho milióna budú hrdlorezi, debili, agresívni bývalí väzni, feťáci , vážne psych.narušení ľudia???
    a pod. a lacotinka..
    no nejaké percentíčko to bude /zober si vole kalkulačku snáď sa k nejakému číslu dopátraš/!!!.Ty si ešte asi nepočul o pozitívnej diskriminácii ??? však sa nechaj prekvapiť, to len čas ukáže.......no a toto je môj posledný príspevok k danej téme...kto nechápe potencionálne riziko, pravdepodobne má sakra nízke IQ!!!!!.
    Ináč mi je veľmi ľúto rodín s deťmi, zo skutočne ohrozených oblastí, a budem len dúfať, že to bude väčšina putujúceho obyvateľstva, že toto musia zažívať a s tými úprimne súcitím....
    na celej veci mi príšerne vadí, že UNESCO, či kto /mne je vlastne jedno aká organizácia/ nepreveruje tých ľudí už napr. na ostrove KOS a ináč Ti nie je ani trochu divné, že nemajú žiadne papiere a
    utekajú pred políciou a nechcú sa dať zaregistrovať!!!??
    korela veď je šengen, a zrazu - cisárove nové šaty

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.