Zavrieť

Porady

Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

    Mária27 je offline (nepripojený) Mária27

    Mária27
    Treba sa obrátiť na centrum právnej pomoci, rieši sa to cez nich.
    3 komentáre - rozbaľ     zbaliť
    rudolf83 Cez centrum PP sa rieši len podanie návrhu na osobný bankrot. A zatiaľ im to moc nefunguje :. Pokiaľ viem, tak podľa novej právnej úpravy nebol do dnešného dńa nikto oddlžený.
    Lubica99999 jeden konkurz uz bol vyhlaseny
    rudolf83 Ano jedného človeka oddlžili uznesením zverejneným v OV dňa 11.4.2017 a začali dve konania o splátkovom kalednri- pre úplnosť No keďže CPP navštívilo od účinnosti zákona niekoľko tisíc ľudí so žiadosťou o pooc, tak je to len kvapka v mori. A keďže súdy majú zo zákona 15 dní od doručnia žiadosti z CPP lehotu na vydanie uznesenia a CPP lehoty nemajú, tak je asi zrejmé, kde to viazne ....
      zbaliť
    Dobry den, nove pravidla osobneho bankrotu funguju od marca. Vela ludi vnima negativne terminy na konzultaciu, ktore dostanu od centra z dovodu velkeho zaujmu ludi o osobny bankrot. V pripade, ak by ste mali otazky, ktore neboli zodpovedane v tomto fore, alebo neboli zodpovedane dostatocne, napiste nam sukromnu spravu.

    Uz vopred uvadzame, ze nerobime ziadnu reklamu, nie sme ziadna vymahacska alebo oddlzovacia spolocnost, nikoho nezastupujeme a nerobime ziadne navrhy na vyhlasenie konkurzu. Pre pomoc ludom sme vytvorili volne dostupne a bezplatne video, v ktorom su zhrnute zakladne informacie pre kazdeho kto ma záujem o osobny bankrot. Niektore otazky boli odkonzultovane priamo s centrom.
    kopretinka A prečo sem nedáte link na to video,keď je bezplatné a voľne dostupné?prečo s tým robíte také tajnosti?Alebo ste si mohli založiť novú debatu,v ktorej by ste odpovedali na otázky.Tu sa neradí cez súkromné správy,ale verejne.
    Dav Možno by bolo vhodné, aby ste napísali samostatnú tému o osobnom bankrote ako Tip do rubriky Právo, aby Vás neobvinili zo spamovania. Možno by to mohol byť aj blog, ale tie sa tu príliš nečítajú.
    reny01 Keď požiada ex o oddlženie, on sa zbavî dlhov, ale ak majú pohladavky spoludlznika, tak ten ich bude musieť vyrovnať ? Ďakujem.
    draik Spoludlžník je zaviazaný rovnako ako dlžník, teda je to možné.
    Dav 12.07.17 03:08 odstránil(a) z Porady

    Ako sa rieši bankrot podľa nového zákona ?

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.