Rastlinný tuk Palmarin je tuk s dlhoročnou tradíciou a s vysokou kvalitou. Vybrané zloženie tohto tuku a špeciálny technologický postup jeho výroby sú zárukou toho, že cesto vyrobené z tohto tuku na pečenie bude mať požadovaný objem, vláčnosť, mäkkosť, príjemnú chuť a jemnú štruktúru. Nečudo, že tento tuk na pečenie využívali už naše pra-babičky a babičky – ešte pod starým názvom Smetol a s veľkou radosťou ho využívajú aj naše mamy a staré mamy – pod dnešným názvom Palmarin. S týmto tukom na pečenie sa váš koláč jednoducho vždy podarí.
Cera predstavuje tradičnú značku rastlinného pokrmového tuku. Tento rastlinný tuk je vyrobený špeciálnym technologickým postupom, ktorý ho predurčuje na jeho širšie použitie. Ide o 100%, „nefalšovaný“ tuk. Je určená predovšetkým na prípravu čokoládovej polevy. Stačí vám jednoduchý pomer 1:2 (CERA : čokoláda na varenie), ktoré spolu rozpustíte vo vodnom kúpeli a vaša poleva na koláči alebo torte bude tuhá, hutná a krásne lesklá. Cera je využiteľná aj na vyprážanie a fritovanie, takže by vo vašej kuchyni určite nemala chýbať. Naše babičky ju kedysi kupovali pod názvom Iva, ale názov Cera nič nezmenil na jej dlhoročnej tradičnej kvalite.
Zdroj: Google