Zavrieť

Porady

Recepty_vianočné pečenie

Priznám sa, že som dlho nehľadala, či tu už takáto téma je. Toto som dnes dostala do mailu
Usporiadat
Ivusik_Pampusik Ivusik_Pampusik

Ivusik_Pampusik je offline (nepripojený) Ivusik_Pampusik

je super že je tu aj takáto "chutná" téma ktorá je inšpiráciou k vianočnému pečeniu určite recepty prečítam a tie naj vyskúšam aj ked už asi mimo vianoc
0 0
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
veronikasad Pozri príspevok
Neviem - žeby ho premenovali na Palmarín ? Hera to určite nie je.
tstststststststsssssss.......

0 0
durisovad durisovad

durisovad je offline (nepripojený) durisovad

uctovnicka na dochodku
CERA nie je byvaly SMETOL, CERA je stuzeny pokrmovy tuk na vysmazanie.
0 0
Meggi 1 Meggi 1

Meggi 1 je offline (nepripojený) Meggi 1

Rastlinný tuk Palmarin je tuk s dlhoročnou tradíciou a s vysokou kvalitou. Vybrané zloženie tohto tuku a špeciálny technologický postup jeho výroby sú zárukou toho, že cesto vyrobené z tohto tuku na pečenie bude mať požadovaný objem, vláčnosť, mäkkosť, príjemnú chuť a jemnú štruktúru. Nečudo, že tento tuk na pečenie využívali už naše pra-babičky a babičky – ešte pod starým názvom Smetol a s veľkou radosťou ho využívajú aj naše mamy a staré mamy – pod dnešným názvom Palmarin. S týmto tukom na pečenie sa váš koláč jednoducho vždy podarí.


Cera predstavuje tradičnú značku rastlinného pokrmového tuku. Tento rastlinný tuk je vyrobený špeciálnym technologickým postupom, ktorý ho predurčuje na jeho širšie použitie. Ide o 100%, „nefalšovaný“ tuk. Je určená predovšetkým na prípravu čokoládovej polevy. Stačí vám jednoduchý pomer 1:2 (CERA : čokoláda na varenie), ktoré spolu rozpustíte vo vodnom kúpeli a vaša poleva na koláči alebo torte bude tuhá, hutná a krásne lesklá. Cera je využiteľná aj na vyprážanie a fritovanie, takže by vo vašej kuchyni určite nemala chýbať. Naše babičky ju kedysi kupovali pod názvom Iva, ale názov Cera nič nezmenil na jej dlhoročnej tradičnej kvalite.
Zdroj: Google
5 0
Deganova Deganova

Deganova je offline (nepripojený) Deganova

Smetol sa dá kúpiť na váhu, stále sa používa, treba hľadať v malých potravinách, alebo v pekárňach
0 0
Maya1 Maya1

Maya1 je offline (nepripojený) Maya1

- moje bobále. Asi budem musieť robiť ešte raz.

PS: po Vianociach - všetko sa pekne spapkalo.
Naposledy upravil Maya1 : 27.12.10 at 15:22
foto 235.jpg  
foto 236.jpg  
foto 238.jpg  
1/1
0 0
Zvalik Zvalik

Zvalik je offline (nepripojený) Zvalik

večná optimistka, ale už na hrane ... ...viac
ahojte...
poprosím Vás má niekto recept na Francúzske /vianočné/ čokoládové truffles?
vopred ďakujem!
0 0
Rozalka Rozalka

Rozalka je offline (nepripojený) Rozalka

Spoluvlastníčka "Prvého nitrianskeho medveďária" ...viac
http://varecha.pravda.sk/recepty/cok...195-pouzi.html
2 0
Zvalik Zvalik

Zvalik je offline (nepripojený) Zvalik

večná optimistka, ale už na hrane ... ...viac
Ďakujem Ti Rozalka za recept ... dnes vyskúšam!
0 0
Danielle369 Danielle369

Danielle369 je offline (nepripojený) Danielle369

Dúfam že to tu nieje, hladala som nový recept na perníčky a našla som toto video, snád pomôže niekomu....
http://www.akosatorobi.sk/video/1701/
3 0
erzet erzet

erzet je offline (nepripojený) erzet

Dôchodca
Poďte s nami:

http://www.peceniehrou.sk/sk/novinky...a-temu-vianoc/
0 0
avalik avalik

avalik je offline (nepripojený) avalik

Kokosové vršky



Ingrediencie:
1/4 šálky masla, 1 šálka práškového cukru, 2PL šľahačkovej smotany, 3 šálky strúhaného kokosu, čokoláda na varenie na ozdobenie.
Príprava: Maslo rozpustíme. Pridáme cukor, šľahačku a kokos. Dobre vymiešame a tvarujeme do malých guličiek, potom stlačíme jednu stranu a vyformujeme do kopčekov. Poukladáme na tácku a dáme do chladničky nezakryté stuhnúť a zaschnúť.
Vršky namočíme do roztopenej čokolády.

Zdroj: www.kucharka.sk/recepty/kokosove-vrsky
1 0
avalik avalik

avalik je offline (nepripojený) avalik

Vianočný makovník

http://tana-catering.blogspot.cz/201...-makovnik.html
0 0
pmajap pmajap

pmajap je offline (nepripojený) pmajap

Prechádzam postupne recepty a nenachádzam, starý pôvodný recept na odpaľované pečivo - venčeky s plnkou nie maslovou,ale varenou do ktorej sa za horúca zašľahával sneh z vaječných bielkov.
0 0
wagner wagner

wagner je offline (nepripojený) wagner

pmajap Pozri príspevok
Prechádzam postupne recepty a nenachádzam, starý pôvodný recept na odpaľované pečivo - venčeky s plnkou nie maslovou,ale varenou do ktorej sa za horúca zašľahával sneh z vaječných bielkov.
Toto si skúšala?
http://www.porada.sk/t67016-p2-recep...-veternik.html
0 0
pmajap pmajap

pmajap je offline (nepripojený) pmajap

Cesto vyskúšam, ale plnka je maslová, resp. šľahačková.
0 0
wagner wagner

wagner je offline (nepripojený) wagner

pmajap Pozri príspevok
Cesto vyskúšam, ale plnka je maslová, resp. šľahačková.
Však plnku si môžeš dať podľa seba. Ja varím zlatý klas a do teplého dám maslo(nie umelé tuky) a vyšlahám.
0 0
Nella_2 Nella_2

Nella_2 je offline (nepripojený) Nella_2

pmajap Pozri príspevok
Prechádzam postupne recepty a nenachádzam, starý pôvodný recept na odpaľované pečivo - venčeky s plnkou nie maslovou,ale varenou do ktorej sa za horúca zašľahával sneh z vaječných bielkov.
Skús pozrieť v tejto téme:
http://www.porada.sk/archive/index.php/t-50492.html
0 0
pmajap pmajap

pmajap je offline (nepripojený) pmajap

Nella_2 Pozri príspevok
To je presne to, čo som hľadala. Ďakujem

Naposledy upravil pmajap : 08.12.12 at 23:15 Dôvod: doplnenie
0 0

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať