Zavrieť

Porady

Etika - ako na to?

Mám netradičný problém, som pozvaná na jednu vernisáž umeleckej fotografie, nidky v živote som na niečom podobnom nebola, v pravidlách spoločenského správania som nič nenašla, tak mi možno tu niekto poradíte.Patrí sa niečo- prípadne čo konkrétne - vziať pre vystavovateľa (muža )ako darček? Nechcem sa blamovať, že tam každý s niečím príde a ja s prázdnymi rukami alebo naopak budem tam svietiť ako jediná s kvetmi .
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

    Eulalia je offline (nepripojený) Eulalia

    Eulalia
    Netreba mať obavy. Záleží na tom, kto je vystavovateľ - kamarát, alebo len známy. Kamarátovi môžeš vziať aj niečo viac osobné - ale skutočne len maličkosť, ale kvetmi v žiadnom prípade nič nepokazíš. Je to niečo podobné, ako na premiére v divadle. A s oblečením sa tiež nemusíš trápiť, na vernisáž len niečo vychádzkové, elegantnejší kostým alebo šaty. Nemusia byť ani malé čierne. Záleží aj na celkovej povahe vernisáže - či to bude len úzky okruh známych - to býva úplne neformálne, alebo budú prítomné aj nejaké "celebrity". To je jedno, či politické, či umelecké. Dôležité je, že vystavovateľovi svojou prítomnosťou potvrdíš, že Ti na ňom ako na človeku a umelcovi záleží. Pekný zážitok.

    jana32 je offline (nepripojený) jana32

    jana32
    Ďakujem za rady, včera som už nestihla odpísať, ale stavila som na kvety a bolo to fajn. Veľmi príjemný zážitok, nádherné fotografie, škoda že na takom malom piestore, aj som sa čudovala, prečo sa kamarát nesnažil nájsť nejaký vhodný priestor niekde v Blave, lebo tie fotografie stoja za to aby ich videlo viac ľudí. V každom príprade všetkým ďakujem.

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.