Zavrieť

Porady

Upraviť

Hlavné

Členom od 24.10.09
Odpovede 16
Otázky
Posledná návšteva 01.06.12 19:22

KEXAME KEXAME je offline (nepripojený)

Tab Content
Verejné odkazy
O mne

4 Odkazy a pochvaly

    Momentalne nemam na to financie. Normy si robim sam aj technologicke postupy. Podla vzoru som schopny si sam vypracovat Haccp. Nejaka externa firma ani nemoze vediet ako to funguje u nas vo vyrobe. A ja si postupy a normy nedam nikomu. Aj oni to robia len vseobecne. V knihe to vsetko je. Neviem ci si videla tu knihu.
  1. No to ti velmi zle povedali, lebo prevádzkový poriadok bude od teba pýtať prvá kontrola, ktorú môžeš čakať po otvorení., takisto pri schvalovaní ho od teba vypýta hygienik. V prevádzkovom poriadku sa totiž píše, kadial chodia do predajne zákazníci a kadial sa vozí do prevádzky tovar a to ich bude velmi zaujímať. Dalej sanitačný plán...pre hygienu až smrtelne dôležité...sa smejem ale je to tak. Ja na tvojom mieste by som si dala vypracovať HACCP odborníkom, nakolko cukrárenská výroba je riziková prevádzka,.
    Mne na hygiene povedali,ze prevadzkovy poriadok nepozaduju,to je len pre interne potreby. Ty mas nejaku vyrobu? A mas HACCP?v tej knihe je vsetko ako to urobit. Na suroviny je tam urobene a na vyrobky podla kategorii do rizikovych skupin A,B,C,D,E.
  2. Vieš nechcem sa hádať....na cukrárenskú výrobu potrebuješ mať sakra dobre vypracované HACCP aj Prevádzkový poriadok a takisto aj sanitačný poriadok. V tých linkoch čo som ti poslala máš body ktorých by si sa chytil....je tam hlavne o kontrole potravín, na to hygiena ide ako mucha na med...A bud si istý že viem o čom hovorím...a nedalo mi odpísať to čo som napísala, aspoň som sa zasmiala,dúfam že aj ty...nech sa ti darí
Odkazy od 1 po 4 z 4celkove
KEXAME

Základné informácie

KEXAME
Zamestnanie - predvolené:
iné
Krajina:
SK

Štatistika


Spolu príspevkov
Spolu príspevkov
16
Príspevkov na deň
0.00
Odkazy a pochvaly
Počet odkazov
4
Ostatné odkazy
30.05.12 17:24
Všeobecné informácie
Posledná návšteva
01.06.12 19:22
Členom od
24.10.09