Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Rubrika Recepty je určená pre tých, ktorí radi varia a chcú sa podeliť so svojimi skúsenosťami, radami, nápadmi, fotografiami ale samozrejme aj pre menej zdatných, ktorí potrebujú v kuchyni "prvú pomoc"
Prosím o radu čo robím zle.
Pri pečení piškóty cesto pekne vyskočí a keď ho vyberiem z rury pri chladnuti klesne, vôbec nie je nadýchaný.
Prípadne prosím o odskúšaný recept.
Dakujem
Nemate niekto tip na živansku v pahrebe, ktorá by nebola zabalená v alobale (Aby jedlo nebolo v priamom kontakte s alobalom) Napr. v smaltovanom pekáči ? Janske sklo ? Uvazovali sme spraviť aj v kotlí...