Toto im ukáž ..kde je požiadavka aby tam pracovali 3 ludia.
MINIMÁLNE POŽIADAVKY NA PREDAJNE POTRAVÍN ( Výnos MP SR a MZ SR z 12. apríla 2006 č. 28167/2007 – OL, ktorým sa vydáva hlava PK SR upravujúca všeobecné požiadavky na konštrukciu, usporiadanie a vybavenie potravinárskych prevádzkarní a niektoré osobitné požiadavky na výrobu a predaj tradičných potravín a na priame dodávanie malého množstva potravín )
prívod tečúcej teplej vody zohriatej najmenej na 45°C
prívod tečúcej studenej pitnej vody
nádoby na odpad na mieste s pevným povrchom, aby sa dalo udržiavať v čistote
priestory na osobnú hygienu zamestnancov – záchody
stavebne a prevádzkovo oddelená od bytových priestorov, pričom svetlá výška miestností predajne musí byť najmenej 2,6 m
vstup do predajne sa musí prevádzkovo oddeliť pre príjem potravín a vstup pre zákazníkov
sklady sa môžu nahradiť chladničkami a mrazničkami
lahôdkarenské výrobky a nebalené cukrárske výrobky sa musia oddelene umiestniť a musí byť zabezpečené chladenie
http://www.podnikam.sk/spravodajstvo...0&k=Prevádzka firmy