Zavrieť

Porady

PIZZERIA ROZVOZ A HACCP

Zdravicko poradaci
Vie niekto poradit co vsetko musi byt v kuchyni po hygienickej stranke v kuchyni aby to preslo cez hygienu??myslim okrem haccp planu a sanity,myslim napr ako vysoko musia byt oblozene steny obkladackamy ci v podlahe musia byt nejake odtoky a podobne
Diky
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

    Danielle369 je offline (nepripojený) Danielle369

    Danielle369
    http://www.zbierka.sk/zz/predpisy/de...98&Rocnik=2006

    a) povrchy podláh udržiavané v neporušenom stave,
    ľahko čistiteľné a dezinfikovateľné, vyhotovené z nepriepustných,
    nevpíjavých, umývateľných, netoxických
    a protišmykových materiálov; musia umožniť
    dostatočný odtok povrchovej odpadovej vody do kanalizačnej
    vpuste, ktorá má kryciu mriežku,
    b) povrchy stien udržiavané v neporušenom stave, ľahko
    čistiteľné a dezinfikovateľné, vyhotovené z nepriepustných,
    nevpíjavých, umývateľných a netoxických
    materiálov; majú hladký povrch do výšky,
    ktorá je primeraná pre vykonávanú činnosť,
    c) stropy a stropné konštrukcie vyhotovené tak, aby
    zamedzovali hromadeniu nečistôt a znižovali kondenzáciu
    vodných pár, rast plesní a odpadávanie
    čiastočiek

    http://www.uvzsr.sk/docs/leg/533_200...travovania.pdf

    Hlasovalo 6 pouzivatelov

    Užitočné (6)
    arizona, truch, Anja111, Lubaba, lenkak, Mária27
    6

    Danielle369 je offline (nepripojený) Danielle369

    Danielle369
    Daj si tu na porade do vyhladávača HACCP , je tam velmi vela príspevkov a podla toho si to prisposobíš

    aj tu je niečo okolo pizze
    http://www.porada.sk/t127516-sanitac...a-a-haccp.html
    Naposledy upravil Danielle369 : 08.05.11 at 16:40

    mono1674 je offline (nepripojený) mono1674

    mono1674
    peter1339 Pozri príspevok
    Zdravicko poradaci
    Vie niekto poradit co vsetko musi byt v kuchyni po hygienickej stranke v kuchyni aby to preslo cez hygienu??myslim okrem haccp planu a sanity,myslim napr ako vysoko musia byt oblozene steny obkladackamy ci v podlahe musia byt nejake odtoky a podobne
    Diky
    ahojte poradaci vie mi niekto pomoct lepsie povedane poslat haccp pre vyrobu pizze a rozvoz?? nebudem mat sedenie cize nebude to restauracia, a nebudeme mat ani zamestnancov iba ja s manzelom...dakujem

    mono1674 je offline (nepripojený) mono1674

    mono1674
    dakujem,,urcite sa mi to hodi,,,ale este by som poprosila haccp presnejsie...lebo vsade je iba pisane o tom ale nie vypracovane dakujem

    jojom je offline (nepripojený) jojom

    jojom
    Pozri si na stránkach úradu verejného zdravotníctva majú tam vzory. Napr: http://www.vzbb.sk/sk/tlaciva/index.php
    Prevádzkový poriadok stači vyplniť.

    PIZZERIA ROZVOZ A HACCP

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.