Justy123 Dobrý den všem,
chtěla jsem poprosit, jestli by jste mi mohli poradit ohledně haccp, ale s výrobou, ne jen prodej.
Máme s tetou malou kantýnu o objemu zhruba 35 jídel.
V pátek nám přišla kontrola z hygieny s tím, že máme 10 dní na vypracování haccp.
Prošla jsem celou poradnu,ale našla jsem jen vzor haccp, ale bohužel jen pro prodej.
Prosím, zda někdo nemáte vypracovaný haccp pro prodej i pro výrobu jídel.
Byla bych Vám vděčná za jakokoli pomoc.
Předem děkuji
dobrý večer, zrovna jsem narazila na váš příspěvek...dnes jsem na tom úplně stejně jako Vy....proto se ptám? Našla jste něco?? sedím u p.c. už druhou noc a zatím jsem nic nenašla...Já mám bufet,vařím jen klasické hotovky cca. 80porcí denně, ale dle popsaného systému bych musela do HACCP v podstatě přepsat celou knihu ,,Normy a pokrmy,,- prostě nesmysl...snad existuje jednodušší způsob..budu velmi ráda za Vaší odpověď..