Ahojte!
Prosim pomozte mi, som zaciatocnik, a chceli by sme otvorit tzv. bufet s rychlym obcerstvenim: langos, hamburger, hot-dog, zapekacky, gofri a este piect tam pecivo (upiect mrazene polotovary na hotove), pagace, kolaciky sami vyrobene z kysnuteho cesta, z listkoveho cesta.... Miestnost uz mame vybrate (cakame na ano mozete zacat), ale prosim poradte mi co vsetko musim este vybavit. Myslim si nad tym ze: najprv. zivnostensky list (to len po dotáciach úpsvar?), hygiena, danovy urad a este nieco? Mala by som 1 zamestnanca ona má takú skolu co vyhovuje pre potravinarske(hygienicke) minimum. Ked ona bude zodpovedna veduca, tak musim mat aj ja hygienicke (potravinarske) minimum??? Aké odvody sú a v akej vyske? -Viem vela otazok, ale chcela by som aby aj pre mna, aj pre vsetkych v takych sytuaciach bolo jasne co treba robit, kde.... Dakujem z vsetko!
Naposledy upravil hajnesz : 10.12.11 at 07:54