neviem, či nebudem
, ak áno, ospravedlňujem sa. Ja som kedysi dávno kúpila z nejakého katalógu ručný mlynček na mäso a musela som ho vrátiť. Zle mlel a špinil mäso. Peniaze mi vrátili.
Potom sme od svokry dostali taký typ, ako boli za socíka, sa mi zdá, že bol vyrobený ešte v Čechách, je tomu tak cca 6 rokov. Ten melie v podstate dobre, akurát sa riadne na ňom narobíme. Už ho vlastne nepoužívame, po tom, ako manžel videl u mojich rodičov, čo dokáže elektrický mlynček (naši si ho kúpili, keď im po 30 rokoch "odišiel" klasický mlynček na mäso), tak mi hneď taký kúpil. Nevieme si ho vynachváliť, máme teraz oveľa častejšie mleté mäso.
Ale ručný mlynček má stále miesto v špajzi. Čaká na svoju príležitosť, keď technika zlyhá