VitoCorleone dakujem za tip. A aka je priemerna doba vyroby resp. aka by mala byt maimalna doba obsluhy zakaznika kedy dostane svoju pizzu od objednania na mieste.
Priemerná doba pečenia je cca 15 minút .
Záleží od druhu ...
Kedy ju bude mať na stole , to je už druhá vec ...
Inak povedané ...v dobrých podnikoch je to tak , že zákazník si sadne a do 30 minút by mal mať jedlo na stole ...
Dobrá pizzateria by mala mať aj dobrú pec - na drevo ... inak je to o ničom ...
Pizziara ani nevravím - nemôžeš hocikoho postaviť k peci ...
Receptúry na cesto - tie pomery sú poväčšinou akože " tajné " ...nie každý poskytne ten svoj ...
Indeed 24 Minutes Ago #30935
Tak potom treba setsakramentsky dobre vybrať miesto,
KDE sa bude pizzeria prevádzkovať, je to absolutne kľučové pre fungovanie akehokoľvek podnikania.
Dobrá poznámka ...čiže otázka pre Krstného otca
....KDE -
mesto by ma aj zaujímalo ...
Ide o to , že tých prevádzok je už niekde priveľa a aby bol podnik rentabilný - ziskový , potom je to na zamyslenie ...
O priestoroch , personále a či hygiene sa baviť nebudeme ....či ?
Inak ...pizzatéria sama o sebe neprežije - myslím tým IBA ponuku pizze .
....ale to už by sme šli do inej témy - že podnikateľský zámer ...a za rozumy sa platí ...