Zavrieť

Porady

Zmes morských plodov na smotane so špagetami.

Na prípravu potrebujeme:
Zmes morských plodov (uvarené a vylúpané slavky, varené závitky z olihní, olúpané a varené krevety), cesnak, olivový olej.
Zmes korenia - (morská soľ, rozmarín, tymián, paprika, petržlen, kurkuma, bazalka, saturejka, estragón, provensalske biliny).
Zmes korenia- (čierne,zelené, biele a ružové)
petržlenovú vňať, sladkú smotanu na varenie.
Špagety

Postup prípravy:
Cesnak si nakrájame na kolieska, dáme ho podusiť na olivový olej, po chvíli pridáme zmes morských plodov necháme podusiť, môžeme pridať trocha vody. Dusíme zhruba 10 minút. Potom pridáme zmesi korení, množstvo si určite podľa chuti, smotanu a na koniec petržlenovú vňať. Necháme trocha zhustnúť.
Uvaríme si špagety a môžme podávať.


Prajem Vám dobrú chuť... a je to naozaj skvele...
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

    Bionda je offline (nepripojený) Bionda

    som taká aká som Bionda
    tie olihne by mali byť asi kalamare... nie? Inak ja tento typ preferujem skôr bez tej smotanovej omáčky a dusím to s bielym vínom- bez pokrievky kým sa vyparí .... inak mám takéto rada- niekde v starých príspevkoch som aj písala o vynikajúcej chobotnici- keď si v obchode kúpite čerstvú
    Inak väčšinou používam len čierne, červené a biele korenie, inak k morským plodom iné bylinky nepoužívam- vlastne zelenú petrželovú vňatku nadrobno nakrájanú- tá je veľmi osviežujúca event. aj s chili môže byť

    Bastian je offline (nepripojený) Bastian

    Bastian
    Bionda Pozri príspevok
    tie olihne by mali byť asi kalamare... nie? Inak ja tento typ preferujem skôr bez tej smotanovej omáčky a dusím to s bielym vínom- bez pokrievky kým sa vyparí .... inak mám takéto rada- niekde v starých príspevkoch som aj písala o vynikajúcej chobotnici- keď si v obchode kúpite čerstvú
    Inak väčšinou používam len čierne, červené a biele korenie, inak k morským plodom iné bylinky nepoužívam- vlastne zelenú petrželovú vňatku nadrobno nakrájanú- tá je veľmi osviežujúca event. aj s chili môže byť
    Ja ich mám najradšej mierne upečené (na kvapke olivového oleja) s čerstvým chlebom (alebo s ryžou). Keďže ich momentálne nejem často, rád si vychutnám tú chuť bez korenín.

    Bionda je offline (nepripojený) Bionda

    som taká aká som Bionda
    Súhlasím, ale určite nie z mrazených polotovarov také z čerstvých .... mňam tie sú naozaj vynikajúce
    ale ak na cestoviny, tak som uviedla, že radšej na bielom víne a aj na spôsob rizota je lepšie aj s tou petržlenovou vňaťou

    Zmes morských plodov na smotane so špagetami.

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.