Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte. Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
❤ Buďte priateľskí ❤
Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
Daj sa myškou na obrázok, klikni pravým tlačítkom myšky a tam si nájdi ponuku uložiť obrázok ako, vyhodí ti tabuľku pomenuj si ho a ulož kam chceš. a je to hotovo.
som človek ktorého poteší keď niekomu dobre poradí, a nik mu nemá za zlé, keď sa pýta na "samozrejmosti" a hlavne som žena - žienka ...viacsway
Takéto mi práv eprišlo:
ZOO v Bratislave. Slnečná nedeľa. Zrazu akýsi chlapček spadne do ohrady s medveďmi. Vytiahol ho okoloidúci mladík.
Slovenská tlač o udalosti informovala takto: Pravda: V ZOO Bratislava, v dôsledku neopatrnosti rodičov, spadol 5-ročný Ferko do ohrady s medveďmi. Okoloidúci mladý muž, pochadzájúci z Komárna,odvážne skočil do ohrady a chlapca vytiahol.
Komaromi Hirado: Hrdinský maďarsky mladík zachránil s nasadením vlastného života slovenské dieťa z pazúrov grizliho. Žilinsky večerník: Ožratý Maďar ukradol raňajky medveďovi!