Richard Tieto vinobrania už nemajú asi nič spoločné s vinobranim.
A ja som na Račianskom vinobraní nebol výnimka.
Prvý deň sme mali ťažko na žalúdku z moravských bramborákov (riadne hrubé, ťažké a mastné zemiakové placky). Inak tam bola na ne veľká rada.
Druhý deň som mal plné brucho lokšov
a tretí kombinácia lokšov a cigánskej.
Treba inak poznať stánky, lebo niektorí to riadne fušujú.
Riško, šak si Račan, mal si všetko pripraviť doma a nie po stánkoch mastných behať.
PS: Ja som doma chystala a v bolestiach, hlavne, že dnes všetkým chutilo a ja trpím. Okrem boľavého žalúdka / a to od stredy hladujem/ mi skáče tep tak akurát na špitál. Takže ani príprava nie je už bohvie čo. Najlepšie je utiecť pre tým smradom a hlukom na chalupu a to som ani nestihla.
Keď boli deti melé sme si užili kolotoče a pod. až, až, teraz zasa oni musia so svojími ratolesťami, starkým stačí iba dodať €.2,5 ročná vnučka podotkla: deduško, ale papierové euráče.
A som úplne
a je mi lepšie. Riško dúfam, že aj Tebe.