Dobry den vospolok.
Otvorenim tejto temy by som rada spoznala vase skusenosti a nazory. Velakrat sa v zivote stretneme s tym, ze nam niekto oznami negativnu informaciu, ci uz v obchode, na urade, v rodine, na ulici atd. Mam s tym samozrejme tiez skusenosti, ze som si takuto informaciu musela vypocut a primerane zareagovat.
Naposledy, ked som musela prijat nezmyselne a nekvalifikovane vysvetlenie pracovnicky v T-mobile, ze mi neuznali reklamaciu a ze si aj tak nepomozem, mozem robit cokolvek. V tom momente som si uvedomila, ze je velmi dolezite, kto vam poda negativnu informaciu, aku komunikaciu pritom pouzije a ako argumentuje. Myslim si, ze mali by byt vyskoleni ludia na podavanie tychto informacii. Nie sme predsa odbornici vo vsetkom, aby sme smahom ruky vsetko pochopili a tvarili sa, ze je vsetko fajn, O.K. Dost casto sa prave stretavam s tym, ze vam niekto povie napr. to sa neda, to nemozme, to nerobime a pod. Ale co dalej? Preco nam niekto neda primeranu radu, nadej, pripadne pomoc, trocha ludskosti? Chcem nemozne????????