Máte skúsenosť s nedávno /pred niekoľkými rokmi/ postavenou kachľovou pecou /keramická, porcelánová/ moderného, resp. nadčasového typu? Chceli sme pôvodne krb, rozhodujeme sa pre pec /kvôli jej vlastnostiam/. Hľadáme doporučenie na kachliara /peciara na Slovensku/. Webovú stránku cechu kachliarov mi prosím neodporúčajte, viem, čo na jej je, zaujímajú ma osobné skúsenosti a aspoň orientačné cenové relácie, resp. čo by ste dnes urobili inak, keby ste tú pec stavali... Jeden peciar u nás už bol, no špecializuje sa na tirolské pece a materiály, a vyzerá to tak, že aj ceny. Boli sme si pozrieť jeho práce, no pre porovnanie hľadáme ďalej... Ďakujem za odpovede, dosť to súri.
Naposledy upravil Oliwa : 16.09.11 at 14:33