Zavrieť

Porady

fúkané rožky

mám rôzne recepty na fúkané rožky,do jedných sa používa soda bikarbona a do druhých kypr.prášok.nemáte niekto skúsenosť ktoré sú lepšie?ešte som ich nikdy nerobila,ďakujem za radu.
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

    Melnick je offline (nepripojený) Melnick

    človek čo opustil Poradu. Melnick
    Mám recept na kokosové rožky, ako jednu z prísad mám sódu BB a sú vždy krásne napuchnuté.

    viktorviktor je offline (nepripojený) viktorviktor

    viktorviktor
    Prášok do pečiva – je zmes rovnakých častí sódy a citrónovej (alebo vinnej) kyseliny plus neutrálny komponent proti hrudkovaniu (múka alebo práškový cukor).
    Prášok do pečiva možno zameniť zmesou sódy a kyseliny citrónovej. Na 1 kg múky prináleží 4-6 čajových lyžičiek prášku do pečiva alebo 2 čajové lyžičky sódy a 2 čajové lyžičky kyseliny citrónovej. Sódu môžeme tiež zaliať tiež octom (namiesto kyseliny citrónovej).

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.