noooo, keď tak rozmýšľam, dalo by sa všetko! Ale viete koľko je s tým práce? :-))) Bolo by potrebné prepočítavať jeho mzdu odkedy by si chcel nárokovať to zníženie, to by ti dalo práce s prepočtom miezd, potom s odvodmi do sociálnej poisťovne, opravné výkazy by si musela zasielať. ak by si prepočítala mzdu, tak by ti vyšla aj iná výška dane, tak by si musela podávať opravný štvrťočný výkaz na preddavky na daň. A na záver, by si musela douhradiť mzdu zamestnancovi.
Takže neodporúčam uplatňovať mu tú úľavu pozadu, ale ak by si veľmi chcela tak sa nato daj. Myslím, že v zákone o sociálnom poistení nie je nikde napísané, že to nemôžeš robiť spätne, ale odôvodnenie pred SP by som mala asi také, že si mu to nenatypovala do mzdy (tú úľavu) a zistila si to až 3 mesiace po obdržaní toho vyhlásenia k zníženiu sadzby starobného poistenia :-)))
Ale koniec-koncov si myslím, že to je chyba zamestnanca, že "trošku" neskôr oznámil zamestnávateľovi, že sa stal otcom, čiže nastala nejaká zmena v informáciách, ktoré mu podal o svojej osobe a taktiež o svojej rodine.
ale konečné rozhodnutie nechám na teba, ja osobne by som do toho nešla - nemám rada opravy, a musíš uznať, že to nebola tvoja chyba :-)
pekný deň