Zavrieť

Porady

V čom by ste začali podnikať ??? mam vyučný list ako kuchár čašník a maturitu

skončil som hotelovu akadémiu...v čom sa podľa vás dnes oplatí podnikať...samozrejme bez nejakých obrovských investicií...Ďakujem
Téma je uzavretá.
Usporiadať podľa času

Danielle369 je offline (nepripojený) Danielle369

Danielle369
Ty si tu z nás asi robíš srandičky..už źakladáš .xx...tému na podnikanie...
http://www.porada.sk/t126642-je-to-mozne.html
http://www.porada.sk/t127417-klucova...a-zivnost.html
http://www.porada.sk/t129392-vlastny-stanok.html
http://www.porada.sk/t152654-kto-vie...-madarsku.html
http://www.porada.sk/t152668-oplati-...kusenosti.html
http://www.porada.sk/t152733-oplati-...p-srotu-p.html

a ešte dalšie 4 témy máš založené...prakticky ani na jednu tému čo ti tu ludia odpovedajú nereaguješ

Hlasovalo 8 pouzivatelov

Užitočné (8)
vieraaaa, truch, rodina1, Dantess, arizona, zdenka131, Lubaba, Mária27
8

Ice dive je offline (nepripojený) Ice dive

Ice dive
x_nick_x Pozri príspevok
skončil som hotelovu akadémiu...v čom sa podľa vás dnes oplatí podnikať...samozrejme bez nejakých obrovských investicií...Ďakujem
no keďže končíš hotelovú akadémiu, predpokladám, že si ešte dosť mladý, neskúsený, bez peňazí a záväzkov...na to aby si sa vedel udržať v podnikateľskom koloči...

takže keďže ide letná seźona byť na tvojom mieste našiel by som si zamestnanie v nejakom prímorskom letovisku kde by sa dali zarobiť slušné peniaze, zbieral skúsenosti 4-5 rokov, šetril peniaze... a keď by som sa po piatich rokoch vrátil ostrieľaný skúsenosťami s plnými vreckami peňazí otvoril by som si reštauráciu..
Naposledy upravil Ice dive : 16.01.11 at 11:36

blavaciko je offline (nepripojený) blavaciko

blavaciko
vzduch v plechovke, alebo voda v prasku

Ice dive je offline (nepripojený) Ice dive

Ice dive
Martin Bulák Pozri príspevok
Všimol som si ináč, že veľa hotelákov má také naivné predstavy, že po škole si otvoria reštauráciu. Veľa z nich sa nakoniec neuchytí ani v gastronómii, lebo sa im nechce robiť a vydržať v praxi niekde zamestnaný... nakoniec končia ako roboši niekde vo fabrike...
ale nooooo... toto nie je problém len hotelákov... nám napr. na obchodnej akadémií vymývali mozgy ako budeme mať po mature firmy, živnosti, a ak nie to tak sa o nás zamestnávatelia potrhajú a zarobíme 3x toľko ako učitelia, ktorí nás toto všetko naučili...
pravda je však taká, že záleží od človeka a jeho vôli čo chce dokázať, a nie od toho akú má školu...
každý sme raz nejako začínali a museli si niečim preskákať...

pepsikova je offline (nepripojený) pepsikova

...originál... pepsikova
...dan, však keď mu tu pekne polopatisticky vysvetlíme a vyriešime, ako a v čom podnikať, aby sa mu euráčky len tak sypali, možno nás vezme na milosť a prestane sa tak hlúpo vypytovať...

kaminek je offline (nepripojený) kaminek

kaminek
...bez investicii asi tazko. Da sa spostredkovatelska cinnost, ale to chce minimalne dobre kontakty. Hotelova akademia je super vec ale chce to aspon dva roky praxe a potom sa daju zarobit pekne peniazky aj bez podnikania
S hotelovkou? Môžeš robiť čašníka niekde... na živnosť. Pán podnikateľ.

marleau je offline (nepripojený) marleau

marleau
S touto školou len gynekológ prominentných dám,pilot stíhačky alebo burzový maklér.Potom už len do politiky.
marleau Pozri príspevok
Evidentne chceš rýchlo zarobiť a nevieš a nechceš nič robiť.
Všimol som si ináč, že veľa hotelákov má také naivné predstavy, že po škole si otvoria reštauráciu. Veľa z nich sa nakoniec neuchytí ani v gastronómii, lebo sa im nechce robiť a vydržať v praxi niekde zamestnaný... nakoniec končia ako roboši niekde vo fabrike...

Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.