Zavrieť

Porady

vedenie skladu v bare

Dobrý deň, vedel by mi prosím niekto poradit, ako spracovat tohtorocne uctovnictvo jedneho baru podla dodanych dokladov. Este nikdo som bar nerobil, tak neviem ako na to. Kazdý den robiť výdajky podľa predaného množstva alebo stačí raz mesačne?Vies dopodrobna evidenciu, ako napr. borovička, slivovica, alebo stačí len alkohol 40%? Asi to bude potom potrebné napasovat na vykazy ktore podavali na colnicu vsak?Velmi vela otazok vsak, ale ak by sa našiel niekto zbehly, veľmi by mi pomohol. Vopred vďaka!
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!

    vedenie skladu v bare

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.