Paula Nič v zlom, ale aj keby som nevedela.... zamestnanec predpokladám nemá od vás dané príkazom, že skôr ako po 5-tich hodinách na jedlo nesmie ani len pomyslieť
.
Nie, neboj. Zas až takých otrokárov šéfov nemáme
Ale zvyčajne chodievajú od pol dvanástej na obedy (to sa hlási kvôli tomu, že aj materiál alebo niečo iné aby doniesli , keď na stavbe niekto z firmy bude ) Ale keď chcú si ju môžu zobrať aj o 10-tej
Prepáčte nechala som sa uniesť emóciami . Jasne ,že som mu už 3,80 eura doplatila .Viete toto je je jeden z tých zamestnancov, ktorý pozná všetky svoje zákony a práva ale nepozná svoje povinnosti. A mňa už to unavuje mu každý mesiac vysvetlovať prečo som mu strhla z výplaty napr. za stravné lístky
a pod. (nevie pochopiť ,že časť si dopláca zamestnanec a musím mu to každý mesiac rozpisovať ako debil pritom je to v interných smerniciach)
A po ďalšie ma aj dosť zaráža , že konkrétne tento zamestnanec zničil (doslova na vyradenie ) jeden stroj za 1000 eur. Firma sa (nepochopiteľne) rozhodla, že mu to nedá do náhrady. Potom mal ešte jeden prúser vo firme . A on si ide ešte drzo pýtať 3,80 eura , za jednú pracovnú cestu (inak som sa cez víkend dozvedela , že z pracovnej cesty odišiel už o 10.00hod. a napísal si do 12.00 ale nechám to tak ) A nech si každý myslí čo chce , ale ľudí bez chrbtovej kosti fakt nemusím