ka3nka1 ahoj. s priatelom zariadujeme novy byt a navrhujeme si kuchynu, takze si nie som vo vsetkom uplne ista. zaujimalo by ma, ake mate skusenosti so zabudovanymi spotrebicmi. chcela by som mat zabudovanu ruru a mikrovlnku nad sebou vedla chladnicky,/varnu dosku musime mat oddelene v rohu linky (koli prepojeniu digestora s kominom)/. citala som par prispevkov, podla ktorych sa vraj za rurou vytvara hrdza koli nedostatocnemu odparovaniu? zaroven ma zaujima aj sposob ako vyuzit priestor pod var. doskou. linka nebude moct byt tradicne do pismena L ale roh bude mierne zrezany, kedze v nom bude sikmo ulozena var. doska a nad nou digestor. rozmyslala som nad rohovou skrinkou, len neviem ci to nebude neprakticke. tiez a stale rozhodujeme medzi tradicnymi skrinkami vs. vysuvne zasuvky.
ahoj. ja prave zariadujem druhu kuchynu. nedam dopustit na zabudovane spotrebice.
moja mama ma tiez mikrovlnku a trubu nad sebou vo vysokej skrinke. pod varnou doskou ma sufliky. nie je s tym problem, lebo pracovna doska je vysoka 38mm (ta jej), a tym padom ta varna doska vobec nezavadzia do suflikov...
ja mam kuchynu ikea uz druhy krat.
ked nevies ako kombinovat, tak len pre ilustraciu si daj stranku
www.ikea.sk, vyber kuchyne a tam je ze planovac. ja som si tam naplanovala kuchynu svojich "snov"...
aha, a za rurou sa mi ziadna hrdza nerobila. Mala som prvu kuchynu tri roky, a ziadnu hrdzu som nikde nemala, mala som ruru uplne na kraji ,a nad nou varnu dosku. bez problemov