Dobrý deň milí poraďáci... V lete tohto roku som na Slovensku rozbehol projekt objednávkového systému pre reštaurácie, ktorý umožňuje hosťom objednávať si donášku/ vyzdvihnutie jedla priamo cez mobil - iphone alebo smartphone s operačným systémom android. Spolu s týmto projektom som spustil aj stránku, kde chcem uverejňovať reštaurácie používajúce tento systém, spraviť im tam recenziu atď. Stránka je
www.chcemjest.sk tam návštevník príde, kukne a môže si objednať priamo cez reštauráciu ktorá tento náš systém podporuje, alebo si stiahnuť túto aplikáciu priamo do mobilu... Všetko to možno vyzerá pekne, riešenie je to od Britskej firmy s ktorou máme podpísanú zmluvu pre Slovensko. Postupne som chcel expandovať aj do ČR ale vyskytol sa problém - neodhadol som to a keďže v tom čase som rozbiehal aj iné projekty, ktoré ma stoja času viac, na rozširovanie, ponúkanie a prácu okolo tejto stránky nemám absolútne žiadny voľny čas, takže to nestíham, nestíham ani len ponúkať a oslovovať reštaurácie. Doteraz som mal zatiaľ dve sedenia s ľuďmi priamo od fachu, ktorým sa to celkom páčilo, ale tento objednávkový systém zatiaľ nie je zabehnutý v žiadnej reštaurácii...
O čo mi ide? Hľadám buď niekoho kto má známosti, čas a schopnosti tento produkt predať s tým, že to môžme ďalej zastrešovať my a so spolupracovníkom sa dohodneme na provízii (nebudú to zo začiatku ale vôbec veľké peniaze)
Alebo
Ak by bol niekto ochotný tento projekt odkúpiť, dohodneme odpredaj s Britmi a spravíme novú zmluvu. Na úvod ale hovorím, že cenovú predstavu nemám, samozrejme o sumách ako je 1€ a podobne sa nemá zmysel baviť.
Rád odpoviem na ďalšie otázky, rád sa stretnem, rád poskytnem dokumenty, marketingové materiály a podobné veci k nahliadnutiu.