Zavrieť

Porady

Zariadenia v stánku s rýchlym občerstvením

Zdravím. Chcem sa opýtať nakoľko som takú tému nenašiel či je nejaký predpis alebo vyhláška o vybavení stánku s rýchlym občerstvením. Konkrétne s používaním spotrebičov na prípravu občerstvenia. Čiže na prípravu musia byť nejaké špeciálne spotrebiče, alebo je možné používať aj bežné, ktoré sa dajú používať aj v domácnostiach. Napr.: fritéza TEFAL alebo PHILIPS, kontaktný gril a podobne. Ďakujem
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

    Economic je offline (nepripojený) Economic

    majiteľka spoločnosti a ekonómka spoločnosti ...viac Economic
    Nemám síce skúsenosť, ale pokiaľ ti budú stačiť aj takéto možno menšie spotrebiče ako v domácnosti, žiadny problém. Nemyslím, že by toto bolo niekde predpísané.

    ViVo je offline (nepripojený) ViVo

    ViVo
    Ďakujem. Ja si to tiež myslím ale človek pri dnešných rýchlych zmenách nikdy nevie. Možno s tým už niekto mal problém tak preto tá otázka. Ide o to ze nepovažujem za rozumné investovať do profi strojov keď ešte neviem ako stánok pôjde a či si na seba dokáže dostatočne zarobiť.

    Economic je offline (nepripojený) Economic

    majiteľka spoločnosti a ekonómka spoločnosti ...viac Economic
    ViVo Pozri príspevok
    Ďakujem. Ja si to tiež myslím ale človek pri dnešných rýchlych zmenách nikdy nevie. Možno s tým už niekto mal problém tak preto tá otázka. Ide o to ze nepovažujem za rozumné investovať do profi strojov keď ešte neviem ako stánok pôjde a či si na seba dokáže dostatočne zarobiť.

    Presne tak, veľmi dobre rozmýšľaš a pri podnikaní treba hlavne premýšľať a nie mať hneď na začiatku veľké oči. Opatrnosti nikdy nie je nazvyš.
    Naposledy upravil Economic : 06.06.12 at 07:59

    Zariadenia v stánku s rýchlym občerstvením

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.