Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Zajtra o pol piatej ráno vyrážame so ženou a foťákom /3-tiu sobotu po sebe, zatiaľ nič, okrem kuriatok, ale to nepočítam za nejaký extra úlovok..../
Moje hríby sú iba praváky /hríb pravý, resp. smrekový/ - iné nepočítam...
Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Nandrolon
Zajtra o pol piatej ráno vyrážame so ženou a foťákom /3-tiu sobotu po sebe, zatiaľ nič, okrem kuriatok, ale to nepočítam za nejaký extra úlovok..../
Moje hríby sú iba praváky /hríb pravý, resp. smrekový/ - iné nepočítam...
Hríby sú iba HRÍBY ...ten akože zvyšok sú HUBY...
...včul som sa vrátil ...
Les bol celkom plný HÚB , no zbieral som iba HRÍBY...
buchač, viem že ostatné sú huby.... keď už slovíčkariš, mohol by si napísať že nie všetky hríby sú dubáky, pretože keď vidím ako niekto na hríb smrekový napíše "dubák" tak sa mi nožík v kapse otvára....
- dubák je iba hríb dubový.....
- takisto ako džíp nie je TOYOTA LAND CRUIZER a pod.... ale iba JEEP....
Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Nandrolon
buchač, viem že ostatné sú huby.... keď už slovíčkariš, mohol by si napísať že nie všetky hríby sú dubáky, pretože keď vidím ako niekto na hríb smrekový napíše "dubák" tak sa mi nožík v kapse otvára....
- dubák je iba hríb dubový.....
- takisto ako džíp nie je TOYOTA LAND CRUIZER a pod.... ale iba JEEP....
...bičak mi sám skákal do ruky ...keď videl hento ....
...neslovíčkarim , ide len o to , že na západe sú všetky huby hríby ....
...a nejak som nechcel provokovať ...ale keď myslíš ...
Aj my sme dnes nazbierali, chi,chi. A to sme ani neboli dlho v lese. Dubáky trochen, suchohríby dosť, rovnako aj kozáky, červeňaky. Tešujem sa. Na to, že tento rok to bol prvý výlet do lesa. Bude aj do sušičky, aj na praženicu, aj do polievky.