Zavrieť

Porady

Prevádzkový poriadok - rýchle občerstvenie

dobrý večer,
potrebujem spísať prevádzkový poriadok pre hygienu a no nič konkrétne práve pre rýchle občerstvenie som nenašla... teda vzor zo stránky RÚVZ mám, no keďže budem pracovať len takmer výlučne s polotovarmi, ktoré budú v mrazenom stave (okrem zeleniny) neviem ako si s tým poradiť... teda, čo tam nemám zabudnúť ale hlavne na, čo si dať pozor....
poprípade ak viete o nejakom linku, kde sa dostať k reálnemu už vypracovanému PP....
vorped vďaka za rady ....
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!

    Prevádzkový poriadok - rýchle občerstvenie

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.