Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
No videl som kresliť slona chobotom. Jeden austrálčan kreslil aj penisom. Ale kresliť polovicou hemisféry, tak to som ešte nevidel
To asi bude vyšší level
No videl som kresliť slona chobotom. Jeden austrálčan kreslil aj penisom. Ale kresliť polovicou hemisféry, tak to som ešte nevidel
To asi bude vyšší level
neviem ci je to az tak vtipne, princip je v tom, ze sa clovek nauci pri kresleni prepnut na pravu hemisferu, ak sa ti chce este smiat a pisat od veci, tak si vygoogli kedy a na co "zapinat" lavu a kedy pravu
neviem ci je to az tak vtipne, princip je v tom, ze sa clovek nauci pri kresleni prepnut na pravu hemisferu, ak sa ti chce este smiat a pisat od veci, tak si vygoogli kedy a na co "zapinat" lavu a kedy pravu
Nemozes dat nejake info? Nejake linky, ci clanky?
a máš problém si to hodiť do gúgla?
boze Ty si aka mila osobka , sak Teba sa nepytam nic, tak co furt po mne strielas?
Nemozes dat nejake info? Nejake linky, ci clanky?
a máš problém si to hodiť do gúgla?
boze Ty si aka mila osobka , sak Teba sa nepytam nic, tak co furt po mne strielas?