Výhody sú nesmierne.
Linka na mieru využije každý cm štvorcový, čo je vzácne najmä pri menších kuchyniach. Ak má človek predstavu, ako by mala vyzerať, objednáš si firmu podľa získaných referencií. Príde, vypočuje požiadavky, vymeria priestor, predvedie vzorky dvierok - materiál a farebnú škálu.
Manžel videl u klienta dokonale vypracovanú kuchyňu, onedlho sa moja priateľka sťahovala, pomáhala som jej ju navrhnúť. Okrem linky si dala vyrobiť ešte jeden sólo kus nábytku, ktorý dokonale zapadol do celkového dizajnu kuchyne, a keďže išlo o panelákovú kuchyňu so známou "špajzou", nahovorila som ju, aby si ju ponechala, ale s novým šatom. Obložil ju aj zvnútra, je to hygienickejšie, nové police a hlavne nové dvere. Dvere sa upravili tak, že sa nezachoval ich pôvodný vizuál, hore maličké, dolu vo výške zárubní, ale kopírovali veľkosť chladničky s mrazničkou, ktorá sa umiestnila vedľa špajze, čiže medzera medzi dverami na špajzi bola v jednej línii s chladničkovými.
Keď som videla hotovú prácu, bola som nadšená, žiadna medzera pre vstup prachu do skriniek. Všetko tesné a rovné.
Je tomu viac ako 10 rokov, bola to jeho druhá kuchyňa v BA, je zo stredného Slovenska, pri tejto príležitosti som si pozrela ich web, pokročili.
K tým preplneným zásuvkám. Neviem koľko máš rokov, ale v podstate je to jedno. Asi žiadna žena dobrovoľne nezredukuje svoje kuchynské náčinie. A staré váhou preťažené zásuvky, hlavne tie nižšie uložené, dávajú poriadne zabrať panvovému dnu.
Pouvažuj, tzv. drôtený program je na nezaplatenie, budeš otvárať zásuvky jedným prstom. Je to síce finančne náročnejšie, ale vydrží ti do staroby. Plus hygiena udržiavania. Výborná je tiež výsuvná potravinová skriňa. Prehľad, systém, hygiena. Lepšie uskladňovanie ako na policiach so 60 cm šírkou.