Zdravím všetkých.
Kedže tu máme prvý kvartál roku a ten je známy daňovými priznaniami, tak sa chcem opýtať či má niekto také problémy ako ja.
Mám 2 pc, na jednom mám nainštalovaný win7 ( robota ) a na druhom win10 (doma) klasika.
A mám problém. Samozrejme doma na win10 robené daňové priznanie xml súbor v pohode, akonáhle vygenerujem PDF z finančnej správy tak mi píše haky baky namiesto písmena Č, je jedno či je to malé alebo veľké Č. Nevypíše mi správne.
Ked natiahnem súbor xml cez win7 a dám generovať, tak PDF je bez chyby.
Má problém finančná správa, alebo win10 je ešte nedopracovaný? Ako nie som sama v mojom okolí pár ľudí skúšalo na svojich pc natiahnuť xml súbor čo som im poslala. A každý má problém s písmenom č ... lebo iné šžťô idú v pohode len to č.
Má niekto nápad ako to urobiť? Skúšala som prehliadače explover, mozila firefox, operu, google chrome.
Ako už ma to obťažuje písať do daňového priznania C namiesto Č a win7 o pár dni v robote pôjde do minulosti.
Nemám rovnaké PDF na oboch PC. Ale na rovnakom ako mám v robote skúšal známy a tiež mu to nešlo .. to č. ... a mal win10
Ty máš aký win? Či robíš cez linux?