Ahojte poraďáci
Chcel by som vás veľmi pekne poprosiť o trošku vášho času a vedomostí s vytvorením formulára:
Ide nám o výber a export riadkov na základe zakliknutia ovládacieho prvku formulára v stĺpcoch A a B a to:
.- samotný stĺpec A a B (ovládacie prvky - neexportujeme)
.- export do dvoch nových Excelovských súborov nazvaných napríklad Zákazky (stĺpec A) a Objednávky (stĺpec B) - uložiť do..
alebo .- export do dvoch nových Excelovských listov v tom istom súbore nazvaných napríklad Zákazky (stĺpec A) a Objednávky (stĺpec B)
alebo .- export do dvoch nových Word súborov nazvaných napríklad Zákazky (stlpec A) a Objednávky (stĺpec B) - uložiť do..
Do exportovaného súboru sa vyberá riadok kde je zakliknutý prvok formulára
Čo neviem:
.- pridávať nejako rozumne (napríklad Tlačítkom makra umiestneným na základnom liste) riadky aj z prvkom zaškrtávacích políčok formulára (dopredu nevieme koľko riadkov nám bude treba)
.- vycentrovať pekne v bunke ovládací prvok formulára
.- napísať makro na to..
ja som doteraz riešil triedenie (export) pomocou bodiek v bunkách v stĺpci A a B - ak je tam bodka - vyber, kopíruj a vlož niekam - ak nie je - nerob nič..
zadanie je napísané aj na Hárku2 v priloženom súbore
Veľká vďaka všetkým ktorí sa dostali až sem, obetovali svoj čas a prejavili ochotu pomôcť
Naposledy upravil sances : 23.06.22 at 09:24 Dôvod: Doplnená príloha s funkčným makrom