Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Chcela by som poprosiť o vytvorenie novej témy. Sú to ručné práce. Rada vyšívam, niečo ušijem, naučila som sa hačkovať. Občas potrebujem poradiť, získať nejaký vzor... Dúfam, že nás je viac
Pravidlá a tipy
Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte. Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
❤ Buďte priateľskí ❤
Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
Pozri si stránku DROPS DESIGN. Nájdeš tam veľa návodov na háčkovanie aj na pletenie. Niektoré návody sú aj v slovenčine, niektoré iba v nemčine. Ide zima, tak pripájam video, ako uštrikovať kapucňu so šálom: :
Anika61Nemyslim,ze to myslela zle...taketo cosi by sa na jesen aj zislo....skoda,ze je tato stranka taka nevyuzita.....ja by som uvitala,keby sme sem davali napr.svoje rucne prace...isto kazda z Vas nieco robi....