Zavrieť

Porady

BOZP analýza rizika u kuchárky

Zdravím. Mám prosbu, ktorá sa týka analýzy rizika v kuchyni. Potrebujem vzor vypracovania nebezpečenstiev a ohrozenia "kuchárky v jedálni". Mala by som určiť OOPP. Dakujem vopred.
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

    willma je offline (nepripojený) willma

    willma
    V prípade že nie si technik BOZP, tak analýzu a pridelenie OOPP prenechaj jemu, ty nemáš na to potrebné oprávnenie. A neprejde to ani v prípade kontroly z IP.

    Ninna je offline (nepripojený) Ninna

    Ninna
    willma Pozri príspevok
    V prípade že nie si technik BOZP, tak analýzu a pridelenie OOPP prenechaj jemu, ty nemáš na to potrebné oprávnenie. A neprejde to ani v prípade kontroly z IP.
    A ani v prípade že sa tej kuchárke dačo stane v kuchyni!!!!

    willma je offline (nepripojený) willma

    willma
    Ninna Pozri príspevok
    A ani v prípade že sa tej kuchárke dačo stane v kuchyni!!!!
    Potrebnú dokumentáciu BOZP a PO spracovávajú osoby s príslušným oprávnením. V prípade, že sa kuchárke niečo stane, bude zodpovedný majiteľ, konateľ alebo riaditeľ, nakoľko nedal potrebnú dokumentáciu na základe ktorej sa má postupovať ďalej vypracovať tomu, komu bolo treba, takže nie účtovníčke, upratovačke alebo samotnej kuchárke. IP samozrejme skontroluje, kto predmetnú dokumentáciu vypracoval, kto školil personál atď.

    Ninna je offline (nepripojený) Ninna

    Ninna
    willma Pozri príspevok
    Potrebnú dokumentáciu BOZP a PO spracovávajú osoby s príslušným oprávnením. V prípade, že sa kuchárke niečo stane, bude zodpovedný majiteľ, konateľ alebo riaditeľ, nakoľko nedal potrebnú dokumentáciu na základe ktorej sa má postupovať ďalej vypracovať tomu, komu bolo treba, takže nie účtovníčke, upratovačke alebo samotnej kuchárke. IP samozrejme skontroluje, kto predmetnú dokumentáciu vypracoval, kto školil personál atď.
    Ja s Vami plne súhlasím ale IP to chodí väčšinou kontrolovať iba v prípadoch keď sa niečo už prihodí. A mnohí majitelia firiem si ani neuvedomujú aké riziko nesú na svojich pleciach keď to len niekde opajsnú od niekoho. "Ako sa hovorí čert nikdy nespí..."
    Naposledy upravil Ninna : 22.02.08 at 18:48

    Mackovka je offline (nepripojený) Mackovka

    Mackovka
    Vďaka za upozornenie, ale ja to potrebujem len ako vzor na študijné účely pre svoju prácu.

    BOZP analýza rizika u kuchárky

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.