mozno pomoze niekolko rad na zmrazovanie:ja zmrazujem potžraviny v tupperware nadobach,daju sa lahko na seba stavat,setria miesto,prudi okolo nadob dobre vzduch,su nerozbitne.ak sa davaju potr do sackou,casto sa stane ze sa sacok roztrhne,a potr,sa sypu po mraz,alebo sa stane ,ze npr.meso pri roztrhnutom sacku je take biele,to je spalene mrazom,a to uz nikdy nieje po uvareni take ake by malo byt.ak mrazite nejaku zeleninu,musi sa blanzirovat,nechat ochladit,dat do nadob na mrazenie,polozte navrch servitku,nadobu zatvorte,odvzdusnite,o dam ju do chladnicky opacne,aby mi zvisna voda,vlchkost vsiakla do servitky,asi 2 hod.potom nadobu otvorim, servitku von,zatvorim,odvzdusnim a dam do mraznicky.vysledok,na potravinach nemam namrazu,potraviny sa nelepia,lahko sa beru von.