Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Dobrý deň ,potreboval by som radu. Mam Os 32-bit Vistu a dosť často mi vypadáva resp.sa nedá vôbec spustit internet . PC som dal prekontrolovať rôznymi antivírusmi (NOD32, Avast, avg) niečo mi tam našli no problém je stále ten istý.Skúšal som vickrát nainštalovať SP1 no neúspešne (chyba 80070002) prosím poraďte mi.
Pravidlá a tipy
Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte. Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
❤ Buďte priateľskí ❤
Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
O5 malo info, mas v PC priamo wifi kartu a pripajas sa na nejaky wifi router, alebo mas doma Acces point v mode klienta a signal dostavas od niekoho ineho ??
lynx75
veď odpovedz na čo sa ťa pýtali vyššie - aký modem, aké pripojenie, od koho, ako dlho je systém na PC nainštalovaný, či si ten problém s pripojením mal stále alebo len teraz, prípadne či si niečo nemenil v nastaveniach, neinštaloval ...