Zavrieť

Porady

Požiarna ochrana, BOZP - kaviareň

Ahojte!

Prevádzkujeme malú kaviareň a prosím poradiť, či každý podnik musí mať technikom vypracovaný požiarny plán a všetko okolo toho, lebo technik za vypracovanie dokumentácie si pýta 10.000,- Sk, čo sa mi zdá byť veľa.

Už máme vypracovaný reklamačný poriadok a prevádzkový poriadok schválený hygienou, je ešte niečo, na čo sme zabudli? Neradi by sme dostali pokutu pri prípadnej kontrole.

Vopred ďakujem za radu!
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

    Ibaka je offline (nepripojený) Ibaka

    pán v najlepších rokoch Ibaka
    Ano, oblasť požiarnej ochrany a BOZP musíš mať poriešenú, Rozsah závisí od veľkosti priestorov, počtu zamestnancov pod. Skús sa rozhliadnuť po tvojom okolí, technikov BOZP aj PO je v každom meste viac, stačí sa popýtať v iných firmách kto im to vykonýva a porovnať ceny, možno sa Ti podarí zohnať lacnejšie. Ale poriešené to mať musíš. - je to pod hrozbou pokuty, akože ináč.
    A aby som nezabudol, nezabudni na revízie technických zariadení (elektrika, plyn, výťah, príp tlakové zariadenie,- ak ste v prenájme možno to zabezpečuje majiteľ objektu- treba preveriť ) a vybavenie hasiacimi prístrojmi a pravidelnu kontrolu

    Požiarna ochrana, BOZP - kaviareň

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.