feron
ak sa tá prípojka nedá spustiť tesne nad úroveň podlahy, kde je sokel kuch.linky, alebo tá úzka zásuvka na plechy pod rúrou, tak potom Ti zostane len vŕtať to popod sprchovací kút doprava (skôr ako tam ten kút namontuješ). Možno by stálo za konzultáciu s plynárom, či by sa flexihadica nedala napojiť už v jadre a tak s ňou ísť cez stenu vo výške tesne pod varnou doskou. Veľa zdaru.
Ano, to spustenie pripojky nizsie mi pripada najschodnejsie riesenie, otazne je, co mi na to povie plynar. Zatial som ale nemal dobre skusenosti s odbornostou niektorych odpovedi od nich (u jednoho sa da "vsetko", druhy ma zasa presviedcal, ze by sa s tym vobec nemalo hybat...). Preto som sa obratil aj na vas tu.
Co sa tyka toho sprchovacieho kuta, to ma veru nenapadlo. Ale zasa je tam problem, ze z tej strany linky nie je skrinka, ale sufliky. Co sa tyka flexi hadice, toto sa ho urcite spytam, ale mam pocit, ze podla normy musi byt pristupny ventil plynu a neviem, ci na jednej strane nema byt povinne napojeny na trubku.
Dakujem ti velmi za rady!
T.