hrnce su istotne najlepsie take tazke,cierne,myslim ze sa volaju
TITANOVE,
nepoznam nic lepsie!
su neprilnave,daju sa pouzit aj bez tuku alebo len potriet pierkom.Vari sa na nich rychlo,zachovavaju vitaminy a peknu farbu a aromu jedla.lahko sa cistia,su odolne a maju dlhu zivotnost.pre vsetky tieto plusy su aj pekne drahe ale oplati sa,naozaj.
mam aj smaltovane a sluzia slusne
,s nerezovymi skusenost nemam.
doma by ti nemali chybat:
velky polievkovy hrniec/podla poctu osob 5-8 litrovy.../;
1-2 mensie hrnce na zemiaky,cestoviny.....
1 este mensi cca 2litrovy a
aspon 1 jednolitrovy ale take su dobre aj 2-3 kusy,
potom su dobre aj male hrnceky s bocnymi ruckami,niektore mavaju aj taky lievik-pystek
naboku,na nalievanie.
aspon dve dobre panvice - jednu velku ,druhu mensiu
/titanova alebo teflonova-ale ziadne lahke,musia mat hrube dno a patricnu vahu,lehke su nekvalitne.../-zidu sa na palacinky,prazenicu,vyprazanie....
samozrejme vsetky hrce maju mat aj vrchnak
na pecenie mäsa potrebujes 2 pekace/kupuju sa spolu,jeden patri hore ako kryt.../,
potom pekace na pecenie zakuskov ,
plechy na zakusky,
formy/babovka,srnci chrbat,piza.,tortove rozne..../
idealny je aj riad z jenskeho skla/neviem ci som napisala gram.spravne.../,da sa pouzit v rure i mikrovlnke