Zavrieť

Porady

Kam kráča nová Porada?

korela korela

korela je offline (nepripojený) korela

V poslednej dobe po takmer desiatich rokoch pôsobenia na Porade si všímam, ako rapídne klesá úroveň prejavu niektorých prispievateľov a pomaly sa prenáša aj na ostatných prispôsobivých členov, resp. ľudí bez svojho názoru.
Prieči sa to aj etikete Porady, ale zdá sa, že to nikomu už vôbec neprekáža. Ide najmä o vulgarizmy najväčšieho rangu, slušnosť sa vytráca a už sa ani tí, ktorí sa takto vyjadrujú, nehľadia na fakt, že sa takto vyjadrujú aj pred ženami členkami.
Nebudem hodnotiť zadanie otázky ani zadávateľku, tá už bola vyobracaná zo všetkých strán, ide mi v tomto prípade o jednu z mnohých nevhodných odpovedí.
.
http://www.porada.sk/t246304-dobry-d...ml#post2568974

Natálka0101 (Včera 15:05) Určite... Neviem na čo komentujete niečo, čo absolútne nie je k téme... Videla som tu veľa príspevkov, kde ľudia radia a aj sprostredkúvajú, ba dokonca sa aj sami ponúkajú...


buchač (Dnes 08:01) Ponúkajú ...???

Hm , tak to sú poväčšinou šmelinári , podvodníci ...alebo šľapky ...


Jedným slovom
- Kurvy ....


Pomerne ma to osobne o.i. aj pobavilo, pretože tovar sa tu začal medzi členmi verejne ponúkať (ani nie cez SS) a nejde pritom o záhradkársku burzu poraďákov. To Natálka0101 výborne vystihla, ale určite mala na mysli aj iné prípady, ale v tomto prípade k nim zahrnul paradoxne i ľudí zo svojej poraďáckej priateľskej partie.
Tak sa pýtam, dokedy budú admini zatvárať oči nad nedôstojnými vyjadreniami niektorých zaregistrovaných dlhoročných členov, ktorí dlhodobo nerešpektujú etiketu Porady a dúfam, že okrem mňa znechucujú aj iných ľudí. Keď niekto má vžité v krvi vulgarizmy, nech sa doma medzi vlastnými, ak im to neprekáža, vyjadruje ako kočiš (expr. ▶ neslušný, nekultúrny, nevychovaný človek, neokrôchanec) a nevnucuje iným svoj chrapúnsky slovník.
Nestačí, že z Porady odtiahlo najzdravšie jadro prispievateľov?Kto tu zostáva?
Usporiadat
dariusko dariusko

dariusko je offline (nepripojený) dariusko

kukučka
A ty nevieš čítať? Počítať hádam vieš, tak nám láskavo napíš, pod koľkými menami píšeš v tejto téme a pod koľkými mínuskuješ na Porade. Ty jediný spravodlivý a čestný.
Spotvorením korelinho mena si stratil posledné moje sympatie.
Korela aj o polnoci má viac rotumu a súdnosti ako ty, keď ráno otvoríš oči.
2-3 ?
8 ?
36 ?

PS1
Kukulka .
Prečítaj si toto ešte raz :
" tak pre takmer tu spytujúcich sa je to posledná možnosť, ako sa postaviť nejako na vlastné nohy "
nepripadá ti to ako strašná hovadina ????????

žeby sa niekto postavil na vlastné nohy 11 dní potom ako dostane na porade odpoveď

PS2
A z tohoto je pravda iba 1/3 = jediný

resp unikát



PS3

To bude tým, že sympatie a pravda sa nejako neznášajú
1 1
dariusko dariusko

dariusko je offline (nepripojený) dariusko

kukučka
A ty nevieš čítať? Kde je tá tvoja povestná logika? Počítať hádam vieš, tak nám láskavo napíš, pod koľkými menami píšeš v tejto téme a pod koľkými mínuskuješ na Porade. Ty jediný spravodlivý a čestný.
Spotvorením korelinho mena si stratil posledné moje sympatie.
Korela aj o polnoci má viac rozumu a súdnosti ako ty, keď ráno otvoríš oči.
Korela NIE JE meno

Je to nick



Keby som bol ako stádo, tak sa odvolávam na etiketu = nálepku na fľašu.
1 1
dariusko dariusko

dariusko je offline (nepripojený) dariusko

kukučka
A ty nevieš čítať? Kde je tá tvoja povestná logika? Počítať hádam vieš, tak nám láskavo napíš, pod koľkými menami píšeš v tejto téme a pod koľkými mínuskuješ na Porade. Ty jediný spravodlivý a čestný.
Spotvorením korelinho mena si stratil posledné moje sympatie.
Korela aj o polnoci má viac rozumu a súdnosti ako ty, keď ráno otvoríš oči.


Kedže som sa nezbesnel, nečítam citácie dlhšie ako pol strany.
1 0
korela korela

korela je offline (nepripojený) korela

dariusko
cholera
Osobne o tebe neviem nič,

ja sama už neviem na čo som priamo reagovala


... hlavne si všetci my hlavne starší pamätáme, aké vysoké zárobky mali ŠTBáci, ako hneď podostávali byty a ktovie aké mali i iné výhody v bývalom režime.
Buchy je furťák

ty o ničom nevieš nič

ale o zárobkoch eštébákov si podozrivo dobre informované
ja napr ani netuším aké mali platy
K posledným dvom riadkom - nie som tak naivná. Určite ich nemali nižšie ako zbytok národa.To snáď dáva logiku. Rovnako ako boli nadpriemerne honorovaní umelci za socíku. Potom si pár rokov zadiétovali, niektorí na tú dobu ponatáčali aj šteklivé scény pre vzdialenú cudzinu aby prežili a zasa sa dostávajú do starých koľají a znovu začínajú byť poplatní už nie režimu ako-takému, ale jednotlivým stranám a spolupodielajú sa bez osobnej hanby svojou prácou na degradovaní národa. Veď peniaze nesmrdia. A koľko kto bral za socíku, viem presne, samozrejme nie všetkých.

Ešte sa spýtam, prečo by som sa mala zaujímať, čím sa buchač živil? Dúfam, že niečím, čo ho bavilo. Je tu niekto taký, ktorý vehementne prahne po zamestnaniach alebo povolaniach jednotlivých nickov? Kto radí v témach odborne, tam je to logické, ale inak ja osobne nemám dôvod pátrať, čím sa kto živí, ak sa sám nepochváli. Ja ak poradím, tak iba preto, že som sa tomu venovala a mám osobné pracovné skúsenosti, alebo z rodiny, ev. som ich zažila na sebe. A rada by som ich posunula ďalej, aby sa ľudia netrápili, ak nemusia.
1 1
korela korela

korela je offline (nepripojený) korela

dariusko
korela
Zoberieme si to pre poriadok všetko po poradí, najprv odpoveď k zelenému.

"Veľa ľudí je čo ???
Tých príduvších a odtiahnuvších neriešim ...
Tým stáliciam sa čudujem , lebo za X rokov by už mohli poznať štýl jednotlivých prispievateľov . Ja ich poznám , aj bez smajlíkov viem rozlíšiť srandu alebo vážnosť textu ."

Ty nemáš čo riešiť nových a starých prispievateľov. Hosť do domu, Boh do domu. Ak prichádza ku mne človek, prichádza ku mne život.

Ty doslova vedome odstrašuješ a vyháňaš odtiaľto ľudí, ktorí si sem prídu po radu. Ako zoštylizujú svoju otázku a ev. aj s gramatickými chybami, na ktoré majú poniektorí aj nárok, nemusím dúfam vysvetľovať, ale treba brať do úvahy, že tu prídu hľadať pomoc. Všetci vieme aká je životná úroveň na Slovensku, tak pre takmer tu spytujúcich sa je to posledná možnosť, ako sa postaviť nejako na vlastné nohy. A ty namiesto toho aby si buď kladne zareagoval, ak vieš odpoveď, alebo radšej mlčal, ak nemáš čo rozumné povedať, tak si si tu urobil doslova strelnicu, bavkáš sa, vytiahneš pomyselnú zbraň a jednoducho ho odbachneš s tým, že málokto sa po takejto skúsenosti má ešte chuť sa sem vrátiť.
Neviem, či ťa za to niekto platí.
Nerozumiem prečo splietaš hospodársku situáciu na Slovensku (a ekonomickú veľa ľudí) s blbcami
Ak svojej položenej otázke nerozumieš, môžeš sa tiež postaviť do radu.
2 1
korela korela

korela je offline (nepripojený) korela

pmajap
Nemám rada vulgarizmy keď sú mierené na konkrétnu osobu, nemám ich rada v hovorovej reči, ale na nete je používanie takýchto výrazov dosť bežné, aj na iných fórach. Málokedy zasahuje administrátor keď sú vo všeobecnom texte, ale ak sa jedná o text, v tomto prípade príspevok, kde dochádza k vzájomnej konfrontácii názorov členov fóra, tak tam je to udusené v počiatočnom štádiu a admin žiada vzájomné ospravedlnenie ak nie dôjde k vylúčeniu.
Takto skončili na porade pestovatelia, už to neboli rady, len konfrontácie a urážky.Škoda. Porada je zaujímavá práve tým, že je rôznorodá. Korela aj buchač ste svojim spôsobom výnimoční , každý z vás má iný pohľad na život a je to zaujímavé čítať. Človek má možnosť výberu, či to príjme, alebo nie a ide to aj bez vzájomných urážok.

Trochu si ma svojím príspevkom prekvapila. Toto nie je téma o mne a buchačovi, ak si niekto nevšimol podstatu témy, nech si ju ešte raz prečíta.

Kde som koho urazila za deväť rokov?
Po mne nenájdete jeden vulgarizmus, jednu nadávku na konkrétneho človeka ako z Porady, tak i na ľudí zvonku v príspevkoch, ako sa to tu stáva práve zvykom. A o to tu ide. Pomaly ale isto sa to tu zakoreňuje vďaka vzorom.
Viem prečo tu ležím niekomu v žalúdku a pritom úplne zbytočne podľa jeho vymyslených predstáv východ vs. západ (čo nie je ojedinelé ani v iných krajinách) - nejakej blaváčky, škriekajúceho blaváckeho papagája, ktorého sme mimochodom zachránili a bola to výborná životná skúsenosť a pod. Tieto invektívy sú hodné pousmiatia od dospelého zrelého človeka. Ak sa moje príspevky niekomu nepáčia, môže ich preskočiť. Ale deje sa pravý opak, okamžite sa na ne reaguje. Čomu síce ja rozumiem, ale neviem, či by to tu väčšina pochopila.
Toto vám dnes už vysvetlí každý psychológ.
Takže v podstate ani nie je zdravé sa veľmi poflakovať po takýchto diskusiách nikde, nielen tu, pretože doba nie je práve naklonená pre šťastný a úsmevný život pre značnú časť populácie.

Buchač sa chytil prvej možnej príležitosti, ktorá mu prišla "konečne" do cesty a rád by ju využil. Neviem prečo. Ja som ho za eštébáka neoznačila. Nebudem podporovať intrigy a klamstvá, tých máme okolo seba každodenne dosť.
Preto nevidím jediný dôvod, ako si napísala, že by som mala ja dôvod sa mu ospravedlňovať. Skôr on. Žiaľ, neviem ten príspevok nájsť, kedysi sa dali linky príspevku skopírovať na lište, a vložiť do textu. Dnes to nie je možné. Taktiež boli príspevky v každej téme očíslované. Malo to svoj význam.
V tom príspevku úplne nevhodne zareagoval, že eštebák bol môj otec a ten, kto vedľa mňa líhava. Voľne reprodukujem. Príspevok nebol hodný reakcie, bola to jeho vizitka, nie moja. Okrem toho, vedľa mňa leží každú noc môj pes. :-) Až zhasnem, svetlo mu prekáža. Mne prechádzali a prechádzajú rukami texty ešte i dnes a predpokladám, že iného rangu ako buchačove.
2 1
korela korela

korela je offline (nepripojený) korela

Konečne som našla našu komunikáciu. http://www.porada.sk/t242990-mam-pro...i-dakujem.html

Aby ste pochopili celý význam a neboli vytrhnuté príspevky z kontextu, bolo by vhodné si prečítať všetky príspevky. Buchač ich nielen vytrhol z línie, ale vedome ich skrátil, čím sa zmenil význam príspevku a jeden ešte aj zatajil. (Nie je toho veľa.)
.

buchač (02.05.14 16:50) Tak ja neviem ......

SI TY NORMÁL , ALEBO MNE JEBE V HLAVE ?????

Mne síce občas zahučí ( v dobrom slova zmysle - kto ma pozná , tak vie ) ...ale Ty určite NIE SI NORMÁLNY ...

Viac sa nemienim rozpisovať , nebudem perly hádzať sviniam , hlavne nie tým ,ktoré si to nevedia vážiť .

Ale na záver dám poznámku .
Tí ,ktorí ma poznajú , tak vedia , že nie zo srandy som prudký v téme ohľadom zdravia .
Ide totiž aj o to , že aj hemák sa vie kurevsky zmutovať do toho onkologického ochorenia ...

Takže veľa zdaru do ďalšieho práskania jebákov v riti ...

Hlavne si ten obrovský jebák na krku práskni , nakoľko Ti ten hnis tlačí na mozog ... .
.
.
.


.
korela (02.05.14 23:16) Počúvaj ma, čo ty stále so mnou bojuješ. Ty máš svoje skúsenosti, ja svoje. A dosť nepríjemné s lekármi, dokonca veľmi. Tak som začala logicky hľadať inú cestu, netrvala krátko, ale našla som nakoniec. Už netrpím. Ani moje okolie.

Klucho mal prvú net poradňu, človek sa v nej dokázal dobre orientovať. Bola roky úplne zdarma. Na stránke som dlhšie nebola, o zmene som nevedela.
Ale neplatia všetci pacienti. Roky to robil zadarmo.

Iba preto, že môj odborný lekár nepracuje prvé dva dni v týždni (ešte som u neho nebola), tak dve iné ambulancie ma boli ochotné vyšetriť za 50 eur. Nad tým sa pohoršuj.
Škoda, že učitelia a iní zamestnanci si nemôžu pomôcť. Ľutujem ich, z akých dôchodkov raz budú žiť aj na úkor ŠTBákov, ktorí národu strpčovali život. Nikto ich nenútil tam pracovať, išli tam iba pre byty a podstatne vyšší plat.
Trochu by si sa mal nad svojimi odpoveďami zamyslieť, ja som si na teba tiež dlho zvykala, teraz viem, s kým mám do činenia, ale pomaly niet jedného dňa, aby ti niekto niečo poriadne ostré nenapísal ako reakciu na teba. Asi máš ešte stále návyk z práce, ale doba sa zmenila, mohol by si vo svojom záujme trochu zmierniť odpovede. Siahajú totiž za hranice základnej etiky.
A štve ťa zbytočne ešte jedna vec, ale v tom ti pomôcť neviem. Musíš sám na to prísť a pochopiť.
Maj sa pekne.

buchač (02.05.14 23:25)
Len k jednému sa vyjadrím ....

ŠTBák bol ten , kto vedľa Teba spáva ...alebo ten , kto Ťa splodil ......


2 1
Janiela Janiela

Janiela je offline (nepripojený) Janiela

jednoduchý človek, ako ostatní ...viac
korela
Konečne som našla našu komunikáciu. http://www.porada.sk/t242990-mam-pro...i-dakujem.html

Aby ste pochopili celý význam a neboli vytrhnuté príspevky z kontextu, bolo by vhodné si prečítať všetky príspevky. Buchač ich nielen vytrhol z línie, ale vedome ich skrátil, čím sa zmenil význam príspevku a jeden ešte aj zatajil. (Nie je toho veľa.)
.

buchač (02.05.14 16:50) Tak ja neviem ......

SI TY NORMÁL , ALEBO MNE JEBE V HLAVE ?????

Mne síce občas zahučí ( v dobrom slova zmysle - kto ma pozná , tak vie ) ...ale Ty určite NIE SI NORMÁLNY ...

Viac sa nemienim rozpisovať , nebudem perly hádzať sviniam , hlavne nie tým ,ktoré si to nevedia vážiť .

Ale na záver dám poznámku .
Tí ,ktorí ma poznajú , tak vedia , že nie zo srandy som prudký v téme ohľadom zdravia .
Ide totiž aj o to , že aj hemák sa vie kurevsky zmutovať do toho onkologického ochorenia ...

Takže veľa zdaru do ďalšieho práskania jebákov v riti ...

Hlavne si ten obrovský jebák na krku práskni , nakoľko Ti ten hnis tlačí na mozog ... .
.
.
.


.
korela (02.05.14 23:16) Počúvaj ma, čo ty stále so mnou bojuješ. Ty máš svoje skúsenosti, ja svoje. A dosť nepríjemné s lekármi, dokonca veľmi. Tak som začala logicky hľadať inú cestu, netrvala krátko, ale našla som nakoniec. Už netrpím. Ani moje okolie.

Klucho mal prvú net poradňu, človek sa v nej dokázal dobre orientovať. Bola roky úplne zdarma. Na stránke som dlhšie nebola, o zmene som nevedela.
Ale neplatia všetci pacienti. Roky to robil zadarmo.

Iba preto, že môj odborný lekár nepracuje prvé dva dni v týždni (ešte som u neho nebola), tak dve iné ambulancie ma boli ochotné vyšetriť za 50 eur. Nad tým sa pohoršuj.
Škoda, že učitelia a iní zamestnanci si nemôžu pomôcť. Ľutujem ich, z akých dôchodkov raz budú žiť aj na úkor ŠTBákov, ktorí národu strpčovali život. Nikto ich nenútil tam pracovať, išli tam iba pre byty a podstatne vyšší plat.
Trochu by si sa mal nad svojimi odpoveďami zamyslieť, ja som si na teba tiež dlho zvykala, teraz viem, s kým mám do činenia, ale pomaly niet jedného dňa, aby ti niekto niečo poriadne ostré nenapísal ako reakciu na teba. Asi máš ešte stále návyk z práce, ale doba sa zmenila, mohol by si vo svojom záujme trochu zmierniť odpovede. Siahajú totiž za hranice základnej etiky.
A štve ťa zbytočne ešte jedna vec, ale v tom ti pomôcť neviem. Musíš sám na to prísť a pochopiť.
Maj sa pekne.

buchač (02.05.14 23:25)
Len k jednému sa vyjadrím ....

ŠTBák bol ten , kto vedľa Teba spáva ...alebo ten , kto Ťa splodil ......


Toto je hrozné, príšerné
2 0
dariusko dariusko

dariusko je offline (nepripojený) dariusko

korela
dariusko
cholera
Osobne o tebe neviem nič,

ja sama už neviem na čo som priamo reagovala


... hlavne si všetci my hlavne starší pamätáme, aké vysoké zárobky mali ŠTBáci, ako hneď podostávali byty a ktovie aké mali i iné výhody v bývalom režime.
Buchy je furťák

ty o ničom nevieš nič

ale o zárobkoch eštébákov si podozrivo dobre informované
ja napr ani netuším aké mali platy
K posledným dvom riadkom - nie som tak naivná. Určite ich nemali nižšie ako zbytok národa.To snáď dáva logiku. Rovnako ako boli nadpriemerne honorovaní umelci za socíku. Potom si pár rokov zadiétovali, niektorí na tú dobu ponatáčali aj šteklivé scény pre vzdialenú cudzinu aby prežili a zasa sa dostávajú do starých koľají a znovu začínajú byť poplatní už nie režimu ako-takému, ale jednotlivým stranám a spolupodielajú sa bez osobnej hanby svojou prácou na degradovaní národa. Veď peniaze nesmrdia. A koľko kto bral za socíku, viem presne, samozrejme nie všetkých.

Ešte sa spýtam, prečo by som sa mala zaujímať, čím sa buchač živil? Dúfam, že niečím, čo ho bavilo. Je tu niekto taký, ktorý vehementne prahne po zamestnaniach alebo povolaniach jednotlivých nickov? Kto radí v témach odborne, tam je to logické, ale inak ja osobne nemám dôvod pátrať, čím sa kto živí, ak sa sám nepochváli. Ja ak poradím, tak iba preto, že som sa tomu venovala a mám osobné pracovné skúsenosti, alebo z rodiny, ev. som ich zažila na sebe. A rada by som ich posunula ďalej, aby sa ľudia netrápili, ak nemusia.
Nemusíš sa zaujímať kto čo robil.

napísala si , že nevieš.
Dal som info, že bol furťák = vojak z povaľovania (povolania) - - preto má taký dochodok, že radšej ani nenapíše koľko (lebo by stádo bolo pobúrené, koľko sa vypláca za "zapredanie duše" )
1 2
dariusko dariusko

dariusko je offline (nepripojený) dariusko

[QUOTE="korela"]
dariusko
korela
Zoberieme si to pre poriadok všetko po poradí, najprv odpoveď k zelenému.

"Veľa ľudí je čo ???
Tých príduvších a odtiahnuvších neriešim ...
Tým stáliciam sa čudujem , lebo za X rokov by už mohli poznať štýl jednotlivých prispievateľov . Ja ich poznám , aj bez smajlíkov viem rozlíšiť srandu alebo vážnosť textu ."

Ty nemáš čo riešiť nových a starých prispievateľov. Hosť do domu, Boh do domu. Ak prichádza ku mne človek, prichádza ku mne život.

Ty doslova vedome odstrašuješ a vyháňaš odtiaľto ľudí, ktorí si sem prídu po radu. Ako zoštylizujú svoju otázku a ev. aj s gramatickými chybami, na ktoré majú poniektorí aj nárok, nemusím dúfam vysvetľovať, ale treba brať do úvahy, že tu prídu hľadať pomoc. Všetci vieme aká je životná úroveň na Slovensku, tak pre takmer tu spytujúcich sa je to posledná možnosť, ako sa postaviť nejako na vlastné nohy. A ty namiesto toho aby si buď kladne zareagoval, ak vieš odpoveď, alebo radšej mlčal, ak nemáš čo rozumné povedať, tak si si tu urobil doslova strelnicu, bavkáš sa, vytiahneš pomyselnú zbraň a jednoducho ho odbachneš s tým, že málokto sa po takejto skúsenosti má ešte chuť sa sem vrátiť.
Neviem, či ťa za to niekto platí.
Nerozumiem prečo splietaš hospodársku situáciu na Slovensku (a ekonomickú veľa ľudí) s blbcami
cholera
Ak svojej položenej otázke nerozumieš, môžeš sa tiež postaviť do radu.
Netuším na čo si teraz odpovedala !!!!!!!!!

NEDAL som otázku

PS
Vydýššššššš

V tomto je medzi nami rozdiel :
Ty prečítaš
nerozumieš prečítanému
odpovedáš na iné, ako je v texte

a potom sa divíš, že niektorí do teba rýpu




Podľa vašej prepytujem "etikety" NEMÁŠ

právo dirigovať niekoho čo a ako može / má

písať !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak , ak sa považuješ za slušnú, sa toho drž
1 2
dariusko dariusko

dariusko je offline (nepripojený) dariusko

korela

V tom príspevku úplne nevhodne zareagoval, že eštebák bol môj otec a ten, kto vedľa mňa líhava. Voľne reprodukujem.


Aby si nepovedala, že iba rýpem.



Ak máš pravdu, verejne to poviem.



A aby ti nebolo smutno, tak pred pár rokmi aj mňa Buchy označil za eštébaka



(hoci to bol nejaký moj menovec, ktorého tam v prdeli majú vyhodňare medzi sebou)



PS

Aj básničku mi zložil

aj svoju devinu do nej zakomponoval



skrátka : Čo možeš rozumného čakať od furťáka/zelenej gumy / vojaka z povaľovania
1 1
dariusko dariusko

dariusko je offline (nepripojený) dariusko

chorella
Konečne som našla našu komunikáciu :


Škoda, že učitelia a iní zamestnanci si nemôžu pomôcť. Ľutujem ich, z akých dôchodkov raz budú žiť aj na úkor ŠTBákov, teraz viem, s kým mám do činenia,



A štve ťa zbytočne ešte jedna vec, ale v tom ti pomôcť neviem.



Maj sa pekne =

ŠTBák bol ten , kto vedľa Teba spáva ...alebo ten , kto Ťa splodil ......


Nemáš sa v tom onom rýpať



PS

A zapamataj :

Nemáš dosť chleba, aby si zapchala ústa všetkým ľuďom
1 2
dariusko dariusko

dariusko je offline (nepripojený) dariusko

Daniela
chorella


ŠTBák bol ten , kto Ťa splodil ......


Toto je hrozné, príšerné


Vydýšššššš

Ja som to vravel dávno, ale nikto mi neveril :



Príliš veľké právomoci sa v rukách nesprávnych ľudí zvrhnú

1 2
sito sito

sito je offline (nepripojený) sito

Porada, ako stránka, vždy dopredu!

Jej užívatelia? Ktorým smerom, napredujú? Majú na to 360 °, že, či nie?
4 0
Darina1234 Darina1234

Darina1234 je offline (nepripojený) Darina1234

ano sito, vsetko zavisi od polohy, pod akym uhlom, ci ....
0 0
sito sito

sito je offline (nepripojený) sito

od bodu, ak je stred, ta ich majú ...

Ale, aj ako píšeš, aj od polohy môže závisieť spokojnosť stránky ... Ide o to kto je stránka, že?

Od toho stredu, päť rokov, tam a päť rokov späť? Niektorí sa vrátili, a niektorí vytratili ....
0 0
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

....a niektorí pribudli....... teraz..... (i keď to žiadna sláva nie je....)
2 0
Slayer666 Slayer666

Slayer666 je offline (nepripojený) Slayer666

Kam kraca....
Do pekiel, ale mne to moze byt jedno. To nech si riesia admini. A ked oni su s tym vyvojom spokojni...
Tiez som tu byval aktivnejsi, teraz sa tu uz prilis neukazujem, kedysi tu vladla vyssia kultura a viaceri uzivatelia, ktori vedeli rozumne prispiet aj do vaznejsich a kontroverznych tem bez toho, aby pri strete nazorov citili potrebu zasypat oponenta urazkami (ako ta ''dama v rokoch'', od ktorej som si aj ja vysluzil asi pred 3 rokmi, nebudeme ju menovat), uz akosi vymizli.
Inak podla mna na tom nesie kus viny aj ten novy vzhlad porady. Porada je menej prehladna, menej sa vzhladom podoba na forum a viac sa podoba na diskusiu pod clankom alebo videom na youtube. A potom je prirodzene, ze aj obsah sa zacne tomu prisposobovat, lebo urcity druh diskusie potrebuje urcity druh formy. Zle sa tu teraz vedu vazne diskusie. A kedze ja sa napr. nechcem bavit iba o tom ''co ma potesilo a rozhnevalo'', tak sem pridem obcas vycapit nejaky ten recept a tym to hasne. A verim, ze u ostatnych odpadlikov je to podobne.
Na druhej strane, fora maju aj svoju zivotnost, takze mozno sa tomu upadku ani nedalo zabranit.
4 0
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

dariusko
..................................................
Dal som info, že bol furťák = vojak z povaľovania (povolania) - - preto má taký dochodok, že radšej ani nenapíše koľko (lebo by stádo bolo pobúrené, koľko sa vypláca za "zapredanie duše" )
Vieš - stále si myslíš, aké dôchodky sú. Aby si vedel (mnohí to vedia) - i ja som "vyslúžilec" (nech sa páčí - do toho!).
Mnohí "vyslúžilci" majú dôchodky často na úrovni dôchodcov bežných - to len "veliteľstvo" sa hore vyšplhalo....
Ale keď si písal o dôchodkoch - prečo si už nepísal, v akých pracovných podmienkach "vyslúžilci" predtým pracovali? To by si inak písal.
Pracovná doba často od nevídím do nevidím, sobota, nedeľa = ako normál deň, pracovný čas = neurčený (ak to vyšlo - tak 8,5 hod., ak nie - tak 24-36-72 hod.). Neplatil zákonník práce! Neplatilo slobodné podnikanie! Neplatilo vlastnenie súkromnej firmy! Neplatilo zlučovanie sa v odboroch! Platilo sa plnou sumou i za starý a poškodený materiál - ako keby nový bol (i keď sa používal 5-10-50 rokov!) - žiadna amortizácia! Zodpovednosť za podriadených (ale nie taká, že odišiel mimo, už sa ťa to netýkalo) - stále! Zodpovednosť za pridelený materiál - a neboli to sumičky 100 korún - to boli MILIÓNY! A muselo všetko sedieť! Ak nie - platil si!

Takže asi preto mnohí nechceli o tom počuť, ale keď počuli o výsluhových dôchodkoch - hneď bol oheň na streche. Videli A, no nevideli B!
A to bola chyba (ako i u teba - videl si A, nevidel B).
3 0
alaya1 alaya1

alaya1 je offline (nepripojený) alaya1

S temou suhlasim v tom smere, ze vulgarizmy a urazky by si tu ludia mohli odpustit. Ale korela by si tiez mohla napr. sypat popol na hlavu, ze az taku svatoziaru nad hlavou nema. Mne napr. napisala, ze mam od psychologicky daleko a moji klienti koncia niekde v klietke. . Dokonca inde, od ineho clena som sa dozvedela, ze mam psychicku poruchu, nechapem napisany text. Su to take male "ustipnutia"- ja nad tym kyvnem rukou, ale citlive povahy, ci netrenovani jedinci to mozu zobrat osobne a aj ich to moze mrziet, ci zaboliet.
1 1
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať