Zavrieť

Porady

Predaj podnikatelskych napadov

Dobry den prajem, prepacte ze rusim, uz som sa to tu ak ma pamät neklame raz pytal, ale nedockal som sa odpovede. Nevadi, lebo potom som to nechal tak, ale momentalne mi to este stale vrta v hlave. A to nasledovne : Stale mam 3podnikatelske plany v hlave, ktore este nemaju obdobu na slovensku z toho 1 ma velmi velky predpoklad byt uspesnym dokonca v celej europe, pretoze este to sem nikto nedoviezol a to uz v zahranici napr v USA alebo v UAE sa predava a tesi sa obrovskej oblube s rocnym obratom prevysujucim miliony dolarov. A moja otazka je ci mozem ten plan niekomu predat a ako to sformulovat a spravit z toho oficialnu komoditu vhodnu na predaj, co vsetko by to malo obsahovat aby to bolo oficialne + ako to vydokladovat potom do zivnosti? Dakujem velmi pekne. pekny den prajem
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

    profesional je offline (nepripojený) profesional

    Ak chcem robit veci lepsie, musim ich robit uplne inak. Ten kto ma pozna vie, ze ja a konvencne myslenie nejdeme prilis dohromady. ...viac profesional
    Ja osobne mam priblizne 3 genialne podnikatelske napady denne. To je rocne 1095 napadov. Problem je, ze asi 60 percent z nich je nelegalnych, resp. naraza na zakonne prekazky. 39 percent po prepocitani nakoniec nevychadzaju az tak lakavo co sa tyka cisel. Nakoniec si rocne z nich vyberiem 1-2 co stoja naozaj za to a vyskusam ich v praxi. Z toho obvykle nakoniec prezije iba 1 to 4. Tym ti chcem povedat, ze napadov na uuuzasny biznis mame vsetci pomerne dost. Takze tvoja iniciativa predat niekomu napad je ako keby si siel na ludom na Sahare ponukat, ze im predas piesok dovezeny zo SR baleny v sackoch po 2 kg. To ze sa nieco v nejakej casti sveta produkuje a predvaa vo velkom este nemusi znamenat, ze to vôbec dava v Europe nejaky zmysel. Nakolko pri dovoze do EU obvykle ta caka povinnost zaplatit clo a DPH na vstupe. A clo sa hybe pri niektorých polozkach v cislach, ktore cely ekonomicky zamer dovodu produktu do EU robia nezmyselnym. Nakolko Eu je asi najbyrokratickejsi moloch na svete, tak je uplne normalne, ze velmi vela produktov, ktore sa pouzivaju vo svete sa v EU nikdy neobjavi. lebo su bud zdraviu skodlive, inak nebezpecne, nesplnaju prislusne technicke normy, alebo nemaju sancu prejst polovovacimi a regulacnymi procesmi v EU. A to som este nebral do uvahy specificke spotrebitelske preferencie v EU. To co ludia v krajinach tretieho sveta bezne spotrebuvaju, by bezny obcan EU proste casto krat ani nechytil do ruky.

    Ale mam pre teba navrh. Ja ti dam kazdy den 2 napady a dokonca nechcem ani aby si mi za ne zaplatil.

    Napadov je vsade dost. Ti co su uspesni maju dost roboty na tom, aby realizovali tie svoje a tvoje napady nepotrebuju. Ti neuspesni ti nebudu mat z coho za tvoj napad zaplatit.

    Ono to totiz takto v zivote nefunguje. Napad resp. myslienka v drvivej vacsine pripadov nema absolutne, ale absolutme ziadnu hodnotu.

    Takze skus ten napad aspon z casti rozpracovat, ziskaj si aspon kusok relevantného trhu a potom sa bude s tebou niekto o tom vôbec bavit.

    Takých vychcalkov, co maju pocit, ze su jedini spravne oziareni z 26.4.1986 som uz videl pobehovat kopu. A vacsina z nich si mysli, ze zbohatnu na tom, ze im niekto zaplati za ich napad alebo napady. Na svete je toho ale tolko na vylepsovanie, ze kazdy mame napadov dostatok aj bez toho, aby ti niekto muse platit za tie tvoje.

    Cely zmysel uspesneho biznisu nie je v uzasnom napade. Ale v tom ako sa realizuje. Aj ten najuzasnejsi napad nema absolutne ziadnu hodnotu, kym nie je realizovany prislusnym spravnym sposobom.
    3 komentáre - rozbaľ     zbaliť
    panamaus " Aj ten najuzasnejsi napad nema absolutne ziadnu hodnotu, kym nie je realizovany "

    Ako kedysi v záhrade :
    Nebol problém vypestovať
    ale predať

    a keď už, tak najlepšie so ziskom
    like Dakujem Vam velmi pekne za vasu odpoved. Pisete ze mate kazdy den 2napady a posielali by ste mi ich, tak sa mozeme dohodnut ze mi ich poslete bez naroku na honorar a niektore vyberiem a zrealizujem. Este raz velmi pekne dakujem. S pozdravom
    Edy Julkin Tittel Like dalo by sa stebou blizsie skontaktovat?
      zbaliť
    4 komentáre - rozbaľ     zbaliť
    like Dakujem za odpoved. No neviem ci by mi dali peniaze na to (ak myslime na rovnake =stat) Je to dovoz produktu a produktovej rady z ktoreho sa predava v amerike, oceanii a UAE na miliony kusov rocne, len v Europe ho este nikto nikdy na svete nedoviezol, takze ma to obrovsky potencial, napriklad ja som uzivatelom uz roky (kupujem pre vlastnu spotrebu )
    Prave ze na Slovensku je sa s tym pohnut tazke a pracne preto by som bol najradsej ak by som predal podnikatelsky napad a zaujemca by si vybavil vsetky formality a bolo by to uz jeho, pretoze ja mam svoje vlastne starosti a nemam cas behat po uradoch vybavovat si povolenie a registracie.
    Co vsetko potrebujem ak chcem predat podnikatelsky zamer, viem odporucit dovozcov, vyrobcov a aj institucie kam sa obratit.

    Dakujem
    sosak Za akú cenu by si predal ten perfektný nápad ? Celé Slovensko a celá Európa čakala na takýto nápad. Pretože si sám užívateľom tohoto produktu, lebo si ho kupuješ pre vlastnú potrebu, a si ho vyskúšal, tak určite to je pravda. Určite sa nájde toľko záujemcov, že si nohy budú lámať, aby si ten nápad zakúpili. Dopyt určuje cenu, takže by som doporučil predávať nápad v aukcii a najvyššie podanie vyhráva a ty dostaneš spravodlivú odmenu.
    Braňo nezabúdaj, ak to je ten nealko nápoj, tak nie všetko, čo ide v Amerike pôjde aj tu.
    panamaus AdB

    Napríklad také súdnictvo
      zbaliť

    Predaj podnikatelskych napadov

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.