Zavrieť

Porady

HACCP pri otvorení reštaurácie

Dobrý deň,

otvárame reštauráciu, ktorá bude zatiaľ v prevádzke len na súkromné akcie, max. pre 40 ľudí. Potrebujeme vypracovať potrebné plány (sanitačný, prevádzkový, HCCP). Rozmýšľali sme, že sa spoľahneme na niektorú firmu, ktorá sa špecializuje na vypracovávanie spomínaných plánov. Nie som však stále rozhodnutá. Mohli by ste mi, prosím, poradiť, či sa oplatí do vypracovania plánov zatiahnuť inú firmu?Poznám totiž ľudí, ktorí si ich vypracovali samy. Máte s nejakou vlastné skúsenosti? Ďakujem za všetky rady.
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

    namornik5 je offline (nepripojený) namornik5

    muž namornik5
    Pekný deň. Potrebujete súhlas miestne príslušneho RUVZ na spustenie prevádzky včetne komplexnej vypracovanej dokumentácie HACCP. zamestnanci musia byť vyšetrení lekárom na bacilonosičstvo a samozrejme musia vykonávať LPP 1 x za rok prehliadky a na základe toho budú mať aktualizované zdravotne preukazy.
    Naposledy upravil Kvaka : 08.10.14 at 13:52 Dôvod: odstránenie reklamy

    HACCP pri otvorení reštaurácie

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.